Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian poza Kim Kardashian +0 Kim Kardashian u haljini s kapljicama

Na fotkama koje editira ne izgleda toliko drugačije nego prije, ali na onima koje nisu uređene prije objave, izgleda jako mršavo. Obline po kojima je poznata sve manje dolaze do izražaja.

Kim je na Met Gali priznala da je morala izgubiti 7 kilograma u tri tjedna kako bi stala u legendarnu haljinu koju je nosila Marilyn Monroe. I uspjela je – upravo se u toj haljini pojavila na Met Gali. Krenule su rasprave da nije dobro da Kim, koju prati hrpa cura, promovira gubljenje toliko kilograma u tako kratkom vremenu.

Kendall Jenner Kendall Jenner objavila golu fotku na Instagramu – poruka svima da je solo?

Pogotovo kada se uzme u obzir da Kim uopće nije pretila, zbog čega je 7 kilograma u tri tjedna jako puno.

 

 

I izgleda da Kim tu nije stala i da i dalje gubi kilograme. Nedavno se pohvalila da je u mjesec dana izgubila čak 9.5 kilograma. Iako na fotkama koje objavljuje to ne izgleda toliko strašno, jer naravno da sve prođu editiranje prije nego se objave, ali ono gdje nije uredila svoje tijelo je u videu koji je nedavno objavila. Čak se i njena obitelj zabrinula zbog tolikog mršavljenja. Rekli su da je mršavija nego što je ikad bila.

 

 

Iako i dalje ima tijelo u obliku pješčanog sata, polako počinje gubiti svoje poznate obline. Rekla je fanovima da je sada gotova s dijetama i mršavljenjem jer je postigla izgled koji je htjela. Hoće li stvarno tu stati? Vidjet ćemo!

Charli D'Amelio i Charli D'Amelio nakon dugo vremena u vezi – i to sa sinom poznatog glazbenika

kim kardashian Izgled mršavljenje Dijeta

Još vijesti