Galerija Harry Potter Daniel Radcliffe (Harry) PRIJE Daniel Radcliffe (Harry) DANAS +11 Rupert Grint (Ron) PRIJE

Jesen je ono doba godine kada krećemo gledati Harryja Pottera. Po već 100. put. Neki se čuvaju do blagdana jer su im ovo blagdanski filmovi, a drugi ga kreću gledati s dolaskom jeseni. U svakom slučaju, to je film za ovo hladnije doba godine.

Možeš li vjerovati da je film „Harry Potter i kamen mudraca“ izašao prije 22 godine? Teško nam je povjerovati da je već toliko prošlo! Naravno da su se glumci iz filma puno promijenili. Kada su ga snimali, bili su još djeca, a danas su odrasli ljudi koji imaju svoju djecu.

Harry Potter figurice Najavljeno je da stižu nova Harry Potter Kinder Joy jaja s NOVIM figuricama

Dumbledore Harry Potter fanovi se opraštaju od Dumbledora: Donosimo ti 8 njegovih citata koje trebaš zapamtiti

Gledali smo ih u brojnim filmovima i serijama kasnije, ali Harry Potter serijal je onaj po kojem su najpoznatiji i onaj projekt kojim je bio najuspješniji. Teško da će bilo koja druga uloga koju će imati zasjeniti ove. Prisjetili smo se kako su izgledali u prvom nastavku filma i usporedili s tim kako izgledaju danas! Pogledaj u galeriji iznad te transformacije!

Harry Potter Scene iz Harry Potter filmova koje se nisu dogodile u knjigama: Ovih 6 su dodane samo za film

harry potter prije vs. danas glumci Harry Potter film kako danas izgledaju glumci iz harryja pottera ron Hermiona Draco Malfoy neville

Još vijesti