Harry Potter figurice

Prije nekoliko je mjeseci vladala prava Harry Potter ludnica! Kada se na društvenim mrežama počelo dijeliti da postoje Kinder Joy jaja u Harry Potter tematici, mnogi su se zaljubili u slatke figurice koje su se u njima mogle dobiti.

Figurice likova iz Harryja Pottera koje su se mogle dobiti u Kinder Joy jajima su pokrenule pravu ludnicu. Svi su ih kupovali! Figurice su se skupljale, mijenjale, kupovali su se kartoni čokoladnih jaja. Ljudi su čak pokušavali skužiti kako otkriti koju ćeš figuricu dobiti i počeli su se širiti kodovi koji su navodno mogli otkriti koja te figurica unutra čeka.

Harry Potter Kako su glumci iz Harryja Pottera izgledali u prvom filmu, a kako izgledaju danas?

Ako si mislila da je to sada iza nas, e pa nije. Najavljeno je da stižu nova Harry Potter Kinder Joy jaja, a ono što je najbolje je i da će u njima biti potpuno nove figurice. Ovaj put će figurice biti u temi, a tema je Quidditch, njihov popularan sport na metlama. Ovog će puta igračke biti u svojim odijelima za Metloboj!

 

 

Loša vijest za tvoj novčanik, ali dobra je vijest što figurice nisu još tu i neće biti tako skoro pa stigneš uštedjeti novce. Najavljeno je da će biti dostupne tek od 24. travnja sljedeće godine! Prvu turu figurica su mnogi stavili u okvire za slike ili ih izložili na razne druge načine, a vrlo je vjerojatno da će biti ista navala i za ove nove, tematske figurice.

 

 

Jedva čekamo!

Harry Potter Scene iz Harry Potter filmova koje se nisu dogodile u knjigama: Ovih 6 su dodane samo za film

harry potter kinder joy kinder jaja harry potter nove figurice tematske figurice

Još vijesti