Draco Malfoy

Svi su glumci toliko dugo snimali i puno vremena provodili zajedno da su se jako zbližili. Rodila su se prijateljstva, a neki su se i zaljubili u svoje kolege. Tom Felton koji je poznat kao Draco Malfoy tek je sada otkrio tko mu je bio tajna simpatija.

Tom Felton je najpoznatiji po svojoj ulozi negativca Draca Malfoya u Harry Potter serijalu. Ta ga je uloga definitivno učinila popularnim. Iako je lik kojeg glumi najgori i ne možeš ga voljeti, glumac je ženskim fanovima ipak zapeo za oko. A tko je njemu zapeo za oko? Tek sada, godinama nakon što je ta priča završena, usudio se otkriti tko mu je na snimanjima bio tajna simpatija. Emma Watson!

Slika nije pronađena Daniel Radcliffe i Emma Watson otkrili tko su im bile tajne simpatije na snimanjima Harryja Pottera

To je otkrio sada u svojim novim memoarima. 'Volio sam ju i divio sam joj se na način koji nikada neću moći nikome objasniti', napisao je. Iako već godinama on i Emma tvrde da nije bilo ničega među njima, fanovi su jako htjeli da se spoje jer im se čine kao divan par.

 

 

Skoro se to i dogodilo! Tom se čak sjeća i prvog trenutka kada su se upoznali, prije više od 20 godina, ali i dalje ga pamti. Bilo je to još na audicijama. Priznao je da je bio malo poput Malfoya i u stvarnom životu prema njoj kada su se tek upoznali, i da joj nije bio drag. Ismijavao ju je i mislio da je zbog toga jako kul. Pa ipak, cijelo to vrijeme bio je zaljubljen u nju. Nekoliko godina kasnije joj je čak i priznao da mu se sviđa, ali nikada nisu postali ništa više od prijatelja. Bilo je iskrica među njima, ali nikako se nije poklopio tajming, da iskrice budu s obje strane u isto vrijeme.

Slika nije pronađena Robert Pattinson otkrio tajnu poveznicu između likova koje je glumio u 'Sumraku' i 'Harryju Potteru'

harry potter Tom Felton Draco Malfoy simpatija zaljubljen snimanja zanimljivost sa snimanja

Još vijesti