Slika nije pronađena

Justin Bieber danas puni najveće stadione u gradovima diljem svijeta, ali najveći se fanovi sjećaju njegovog početka. Proslavio se upravo zahvaljujući svom talentu i svom glasu. Fanove je sada na Justina podsjetio jedan drugi dečko.

Na ulicama većih gradova možeš često vidjeti ulične glazbenike. Neki su toliko loši da bismo im najradije platili samo da prestanu svirati, ali ima i onih koji su toliko dobri da stanemo i slušamo ih. Iako kod nas nema toliko puno glazbenika na ulicama jer nemamo toliko velike gradove, u drugim europskim metropolama ima ih puno više i često se izmjenjuju.

Slika nije pronađena Jedna stvar koja je skoro uništila brak Bieberovih – Hailey je mislila da više ne može

Jedan je dječak sada zapeo za oko na TikToku. Svojom izvedbom na ulici podsjetio je fanove na Justina Biebera. Jer poznati pjevač prije puno godina počeo je upravo tako, kao mali je pjevao na ulici svog grada. Sada je mama od ovog dječaka podijelila snimku kako je pjevao na ulici i u kratkom roku oduševio mnoge.

 

@tuckers123

 

♬ original sound - julie howlett

 

U komentarima je hrpa ljudi bila iznenađena jer ga prolaznici ignoriraju, a drugi su u njemu odmah vidjeti Justina.

 

 

Začudo, ali prvi put izgleda da nitko nije imao ništa loše za reći. S obzirom na to koliko ima godina, definitivno ima iznenađujući glas koji vjerojatno nitko ne bi očekivao na prvu. Vidi se da voli pjevati i kada odraste, sigurno ćemo o njemu puno čuti!

Slika nije pronađena Slavne osobe koje su poznate samo zato što su im roditelji slavni– inače ne bi znali za ovih 9

Justin Bieber pjevanje na ulici talent Mlada zvijezda

Još vijesti