Lakiranje noktiju

Svako toliko postane popularna neka manikura, a nakon što su svi nosili Hailey Bieber nokte, božićne nokte pa onda šljokičaste za doček Nove godine, sada su došli na red rumeni nokti. Korejska manikura koja će se svidjeti svima koji vole jednostavnost i minimalizam.

Sigurno se sjećaš kako je nedavno postao hit način šminkanja u kojem se stavlja itekako puno rumenila na lice kako bi se dobio efekt da izgledaš kao da ti je jako hladno. Idealno za zimu i izgleda baš slatko. Sada se isto to prebacuje na nokte i sve se više traže „rumeni nokti“. Što to točno je i kako ih napraviti? Nije uopće teško i izgledaju baš slatko i jednostavno. I s njima je poanta da izgledaju kao da ti je hladno za prste i nokte.

 

 

 

 

Idealni su za cure koje ne vole da su im nokti u prvom planu, ali svejedno žele imati nalakirane. Umjesto da napraviš iste kao uvijek i samo staviš jednu boju, možeš pokušati napraviti rumene nokte.

Zimske manikure Inspiracija za zimsku manikuru: 15 prijedloga za tvoje sljedeće nokte

Dodaj na neki običan prozirni ili svijetli lak malo rumenila. Doslovno. Mogu se napraviti samo s lakovima za nokte, ali ako ih radiš sama kod kuće, bit će ti lakše ako ćeš koristiti pravo rumenilo.

 

@nailsbyalsn blush nails tutorial („• ᴗ •„) #blushnails #koreannails #koreannailart #nailinspo #chanel #nails ♬ suara asli - Sadvibes🥀

 

Fora je u tome da se nakon što staviš lak na nokte koji želiš, s manjim kistom za šminkanje dodaš na sredinu svakog nokta malo rumenila za šminkanje. Ne puno! I bitno je da kistić kojim stavljaš rumenilo ima što raširenije dlačice kako bi se rumenilo što bolje raspršilo po notku. Na kraju sve samo prijeđeš s prozirnim lakom da nokti dobiju sjaja i to je to – imaš rumene nokte.

 

 

Kasnije na njih možeš dodati i još neke detalje poput cirkona, jednostavnih linija ili što god drugo želiš. Izgledat će lijepo i ako ništa ne dodaš!

Crveni nokti Teorija crvenih noktiju zapalila društvene mreže: Zašto cure odjednom toliko nose crveni lak?

nokti manikura rumeni nokti rumenilo nokti Moda u trendu tiktok hit

Još vijesti