hailey bieber

Hailey Bieber je prošli tjedan završila u bolnici, a vijest da je imala simptome slične moždanom udaru proširila se posvuda. Što se stvarno dogodilo i je li nešto tako ozbiljno? Sama je sve ispričala na Instagramu.

Iako su to samo slavne osobe koje ne poznajemo, fanovi njihove probleme shvaćaju jako ozbiljno. Pogotovo kada se radi o nekome tko im je idol ili koga prate godinama. Tako je Hailey Bieber krajem prošlog tjedna uplašila dobar broj ljudi, kako i one sebi bliske, tako i fanove, jer se iznenada proširila vijest da je završila u bolnici zbog simptoma sličnih moždanom udaru! Zvuči prilično strašno. Pogotovo kada se sjetimo da Hailey ima svega 25 godina. Zbog velike brige sa svih strana, putem storyja na Instagramu je ispričala kakva je situacija i što joj se to točno dogodilo da je završila u bolnici.

'U četvrtak ujutro sjedila sam za doručkom sa svojim mužem kada sam počela imati simptome koji su izgledali kao simptomi moždanog udara, i odmah sam odvedena u bolnicu', napisala je Hailey, kako prenosi Just Jared Jr. Nadodala je i dijagnozu liječnika, jer kako se pokazalo, na svu sreću, ipak nije bio moždani udar. 'Pronašli su da sam imala vrlo mali krvni ugrušak kod mozga, što je izazvalo nedostatak kisika u mozgu', objasnila je. Ispričala je da se kroz nekoliko sati u potpunosti oporavila te da je puštena iz bolnice. Zahvalila se svima na lijepim željama i brizi koju su pokazali. To joj je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u životu, ali bitno je da je sada dobro i da nije bio nikakav veći zdravstveni problem.

Pogledajte još:

Fanovi su se iznenadili kada je Kim Kardashian pokazala kako joj izgledaju prirodne trepavice

Slavni parovi koji bi srušili Internet da se pomire: 7 njih čiji prekidi nisu nikog ostavili ravnodušnim

Charli D'Amelio objavila nekoliko fotki bez šminke i pokazala kako realno izgleda koža 17-godišnjaka [FOTO]

celebrity zdravstveni problem Bolnica hailey bieber

Još vijesti