Galerija Hailey Bieber Hailey Bieber - 7 Hailey Bieber - 3 +4 Hailey Bieber - 4

Hodala je modnim pistama za najpoznatije brendove na svijetu, ali sada je otkrila da je s tim zauvijek gotovo. To poglavlje svog života ostavlja iza sebe i to sve zbog jednog događaja, jednog lošeg iskustva koje joj se dogodilo.

Hailey je prošla modnim pistama nekih brendova odjeće koji su za mnoge cure ostvarenje sna, poput Victoria's Secret. Ali s tim je sada gotovo. Otkrila je da modne piste ostavlja iza sebe i okreće se novim stvarima. Išlo joj je toliko dobro, pa što se dogodilo? Za novo izdanje časopisa Allure ispričala je da je imala prilično negativno i traumatično iskustvo na jednom kastingu.

hailey bieber frizura Cura je htjela za maturalnu frizuru kakvu nosi Hailey Bieber – a dobila je razočaranje

Glavni čovjek koji je birao modele rekao je njenom agentu nešto što joj je uspjelo uzdrmati samopouzdanje. Ne možemo vjerovati da je Hailey Bieber nešto uspjelo uzdrmati samopouzdanje. Nije htjela otkriti o čemu se radi, ali to je bilo dovoljno da zauvijek kaže zbogom modnim pistama.

 

 

Već se i prije događalo da ju na kastinzima nisu shvaćali ozbiljno i da su joj govorili stvari poput 'ona nije pravi model'. I zato kaže da je sada završila s tom pričom u potpunosti. I dalje će biti na modnoj sceni, ali ne na ovaj način. Osim toga, Hailey sada ima i novu zanimaciju koja će joj uzimati puno vremena, a to njen vlastiti kozmetički brend nazvan 'Rhode', koji izlazi u lipnju ove godine.

 

 

Modne piste zamijenila je s kozmetikom!

justin i hailey bieber Jedna stvar koja je skoro uništila brak Bieberovih – Hailey je mislila da više ne može

hailey bieber karijera modeling celebrity Slavne osobe

Još vijesti