Hailey Bieber

Jedna je od glavnih pokretačica trendova u modnoj industriji. Sada je na Instagram profilu svog brenda Rhode objavila koja će to biti boja koja će obilježiti siječanj.

Ako Hailey nešto počne nositi, onda cure iz cijelog svijeta to počnu nositi. Postavlja trendove već godinama, a njen je utjecaj samo sve veći i veći. U modnoj industriji, Hailey je postala ime koje se shvaća ozbiljno. Sjetimo se samo kakvu je bobmaniju napravila nakon što se ošišala svoju kosu u ovu frizuru. Sada je na profilu njenog brenda Rhode osvanula objava da je žuta boja hit boja ovog mjeseca.

Ženska torbica Torbice u ovih 5 boja bit će totalni trend u 2024. godini

Naravno, radi se o najavi novog proizvoda brenda, koji tek trebaju otkriti, a ljudi u komentarima pogađaju što bi moglo biti. Iako je u pitanju reklama za novi proizvod, moglo bi to postati dovoljno da žuta zavlada. Vani je sve tmurno, depresivno i sivo, a malo žute savršeno bi pomoglo s podizanjem raspoloženja.

 

 

Nijanse žute možeš i ti ubaciti u svoj život i na svoje društvene mreže! Od žute manikure, žutih odjevnih komada poput džempera ili čarapa do žute šalice za kavu ili žute penkale ili bilježnice.

 

Ne bi bilo prvi put da je Hailey uz pomoć svog brenda postavila neki od modnih trendova. Nije tipična zimska boja i baš bi zato lako mogla postati novi hit u siječnju.

Hailey Bieber Modne lekcije Hailey Bieber: 6 zimskih savjeta kojih se ona drži u svojim outfitima

hailey bieber boja siječnja hit boja u siječnju rhode u trendu

Još vijesti