Hailey Bieber

U posljednje vrijeme Hailey sve više stavlja naglasak na njegu kože, a to je sigurno zbog toga što je nedavno pokrenula svoj skincare brend Rhode. Ipak, u jednom je videu otkrila da ne koristi samo svoje proizvode, već da kada joj lice najgore, koristi i jedan kojeg ima za kupiti kod nas.

Hailey se ne srami objaviti fotke na kojima ima ili jako malo šminke ili nema uopće. Lice joj izgleda top! Zato svi pratimo kada objavi koje to proizvode koristi. Naravno, glavni koji su joj u rutini su oni njenog brenda Rhode, kojeg još uvijek nema za kupiti kod nas, a čak je i naručivanje s interneta preskupo. Ali na svu sreću po nas, to nisu jedini proizvodi koji su u njenoj rutini. Koža će ti izgledati onoliko dobro koliko se brineš o njoj i sebi.

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

Ako nećeš spavati i jesti non stop junk food, neće ti niti koža biti zdrava i sjajna. I onda kada se još tada javi i PMS. Kaos! Svima nam se događaju takva teža razdoblja, čak i Hailey, a ona je sada podijelila način na koji oporavlja tada kožu.

 

@haileybieber What i’ve been reaching for this week as my skin has been feeling irritated and inflamed 🤍 @Tower 28 Beauty @rhode @AveneUSA ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Uz Rhode proizvode i malo promocije, svima je posebno upao u oko posljednji proizvod koji je spomenula. Avène Cicalfate krema! Radi se o kremi koja je super ako ti je koža osjetljiva, iziritirana ili upaljena, čak i kada imaš upaljene prištiće. Ona pomaže da se koža smiri.

 

 

Hailey je istaknula da je u posljednjim tjednima bila pod stresom, putovala, nije dobro spavala, bila u PMS-u i testirala neke nove proizvode na svojoj koži. Sada joj je to sve došlo na naplatu. I to je jedan od proizvoda koji joj je pomogao. Njene preporuke uvijek postanu viralne, a zadnjih tjedana svi pričaju i o ovoj. Vrijedi isprobati kada ti koža ima 'slom živaca'.

Hailey Bieber Hailey Bieber uvijek izgleda odlično: 7 malih modnih trikova koje i ti možeš ukrasti od nje

hailey bieber preporuka krema za lice avene Njega lica skincare preporuka

Još vijesti