Slika nije pronađena

Toliko smo navikli vidjeti poznate osobe s licem punim šminke da je uvijek lijepo i osvježavajuće iznenađenje kada nam odluče pokazati kako izgledaju inače, svaki dan, kada nisu ispred kamera.

Gigi Hadid je prije par dana objavila na Instagramu fotku koja je mnogima zapela za oko, jer na njoj Gigi ima minimalnu količinu šminke i dobro se vidi kako joj koža na licu zapravo izgleda. Savršeno! Skoro pa savršeno, jer i Gigi, kao i svi mi, ima teksturu na licu. Rijetki su oni čije je lice u potpunosti glatko i bez ijedne nesavršenosti. Ako se ovo uopće mogu nazvati 'nesavršenosti'. Obično se slavni koriste aplikacijama za uređivanje fotki kako bi si ispeglali lice i učinili ga da izgleda glatko i jednolično. Gigi je sada svima pokazala da i njeno lice ima teksturu, točnije, da i ona ima pore. Ali da se ne zamara s tim.

Modeli na koži imaju redovito hrpu različite šminke i zapravo je iznenađujuće koliko ju svejedno uspiju očuvati da im izgleda zdravo i što bolje. Gigi je trenutno u Milanu na Tjednu mode i uživa u suncu. Iako se na fotki vidi da ima ruž na usnama, ostatak lica joj izgleda kao da nema ni mrvicu šminke. Samo prirodni sjaj od kombinacije sunca i krema ili seruma za lice. Naspram onoga kako smo ju navikli viđati, gdje je uvijek savršeno našminkana, ovo je velika razlika.

Ali i dalje je Gigi prezgodna! Zato sljedeći put kada će ti smetati što imaš pore na licu i jer se prejako vide, sjeti se da ih ima i Gigi, a smatra se jednim od najuspješnijih modela na svijetu.

Pogledajte još:

Bella Hadid objavila selfie bez šminke – je li moguće da joj lice stvarno ovako izgleda? [FOTO]

Dua Lipa je objavila selfi bez šminke – i izgleda još bolje nego kada nosi šminku [FOTO]

Rihanna je objavila selfie bez šminke, a kako bi druge celebrity djevojke izgledale bez makeup-a? Ovako!

model lice bez šminke Gigi Hadid

Još vijesti