Kovrčanje kose preko noći

Čini se kao da kada se rade kovrče preko noći to ne može ispasti toliko loše. Okej, možda ti neće biti kao curi čiji tutorial pratiš, ali neće biti ni toliko grozno da ne možeš takva izaći iz kuće. Ova je cura dokaz da je itekako moguće da ispadnu toliko loše da je jedino rješenje ići odmah oprati kosu.

Kovrče preko noći mogu biti super ideja kako u par minuta ujutro imati genijalnu frizuru. Pod uvjetom naravno da ti ispadnu dobro. Činilo nam se kao da je s ovim nemoguće napraviti neku veliku grešku, toliko veliku da se dobije frizura s kojom bi nas bilo sram izaći iz kuće. Izgleda da smo bili u krivu jer je jedna cura dokazala da je to itekako moguće. Radila je kovrče preko noći i ujutro pokazala rezultat. Kosa joj strši na sve strane, a dok je jedan dio ludo kovrčav, drugi je ostao u potpunosti ravan. Ovako kaotičan rezultat teško da će itko moći nadmašiti.

 

@mariahkientzzz like what the 😭😭 #heatlesscurls #hair #fyp ♬ som original - isa ✩

 

Kako se ovo dogodilo? Tko zna! Ipak, izdvajamo ti nekoliko greški koje možda i ti radiš, a zbog kojih ti kovrče preko noći ne ispadaju baš dobro.

1.Zategneš ih oko trake prečvrsto
Iako je bitno da je čvrsto, nemoj baš prejako potezati.

2.Češljaš ih s četkom
Četka s kojom se inače češljaš nije alat s kojim ćeš počešljati kovrče. Prođi ih samo s rukama ili s češljem sa šire razmaknutim zupcima.

Kovrče bez topline Kako sve nakovrčati kosu bez korištenja topline i uređaja koji zagrijavaju – imamo 7 načina!

3.Kosa ti je previše mokra
Kosa ti mora biti skoro pa suha prije nego ju ideš motati. Ako je skroz mokra, neće ispasti toliko dobro jer se kosa neće moći dobro osušiti.

4.Uzimaš pretanke pramenove
Nemoj baš uzimati jako jako tanke pramenove. Vjerojatno gledaš tutoriale cura kojima su ispali divni valovi – za to treba uzimati veće pramenove kose.

5.Ne dodaješ kosu odostraga jednako koliko i onu od naprijed
Ono što se možda dogodilo i ovoj curi je da nije uzimala jednako kosu iz naprijed i kosu straga. Ako ćeš uzimati samo kosu od naprijed, a ovu straga dodati naknadno, mogao bi ti dio ostati ravniji. Treba jednako uzimati, sloj po sloj. Zagrabi ga od naprijed prema straga i to je jedan pramen.

Lijepa kosa Kako da ti kosa svaki dan ima dobar dan: Primijeni ovih 6 savjeta i svako će jutro izgledati odlično

kovrče preko noći greške ne ispadnu dobro fejl tiktok zabavno kovrčanje kose bez topline kovrče ne izgledaju dobro

Još vijesti