Taylor Swift

Obožavana Taylor Swift je ovaj put uspjela naljutiti i vlastite fanove. Iako ju obožavaju, ipak postoje granice i neće samo tako šutjeti kada vide da nešto ne štima. Sada su uvjereni da pokušava na ružan način zaraditi na njima.

Na kraju krajeva, glazbenici će uvijek gledati vlastiti profit. Naravno da vole svoje fanove i da im se žele umiliti, ali profit i novci su ti koji uvijek „vode igru“. Obožavatelji Taylor Swift su mislili da je ona drugačija, ali posljednjim je potezom mnoge razočarala i naljutila. Fanovi sada tvrde da ih pjevačica iskorištava i da im želi na glup i ružan način pokupiti novce iz džepova.

Taylor Swift Životne lekcije koje nas je naučila Taylor Swift kroz svoje pjesme

Kao što je sada već dobro poznata informacija, Taylor ponovno snima sve svoje albume, kako bi mogla biti njihova vlasnica ona, a ne njena stara izdavačka kuća i stari menadžer, s kojima nije u dobrim odnosima. Sada je na red došao album „1989“. Izašao je na njenoj službenoj stranici za kupnju i fanovi su pohrlili. Ali onda, stigao je i u žutoj verziji, pa zelenoj. Isti album, a razlika je u boji na pakiranju.

 

 

I tu je nastao problem. Fanovi su uvjereni da je ovo Taylorina taktika kako da više zaradi na njima. S obzirom da je svaka verzija albuma „limited edition“, naravno da ih obožavatelji žele imati, ali radi se o istom albumu – ima li smisla kupiti hrpu istih albuma, samo u drugoj boji? Nikako. No, ako si veliki fan nekoga, želiš imati merch koji je limitiran. Fora je i da je svaki moguće kupiti samo 48 sata pa se nema niti puno vremena za razmišljanje i odlučivanje. Uvjereni su da je Taylor svega toga svjesna i da ih na ovaj način iskorištava i pokušava pokupiti što više novaca i to na jako ružan način.

 

 

Ima li smisla izbaciti isti album u milijun verzija, samo s drugom bojom? I zašto bi to radila? Jedini razlog koji se čini kao da ima smisla je upravo taj da zaradi novce. Ima i onih fanova koji misle da će oni koji kupe sve limitirane verzije otkriti neki tajni kod ili nešto slično.

Taylor Swift KVIZ: Koja si Taylor Swift era?

Taylor Swift 1989 (taylors version) novi album naljutila fanove iskorištava fanove zaraditi na fanovima

Još vijesti