Galerija Maturalna večer Crna maturalna haljina sa I Do Weddings Crna maturalna haljina sa I Do Weddings +18 Crna maturalna haljina sa I Do Weddings

Ukoliko boje nisu za tebe i najbolje se osjećaš u crnom i tamnim nijansama, onda su ovo svečane haljine koje će biti idealne za tebe. Različitih su modela, ali im je svima zajedničko to da su u crnoj ili nekoj tamnoj nijansi.

Neke su crne, neke tamno plave, ali sve su ove haljine u tamnim nijansama i svidjet će se svima koji traže neku tamniju haljinu. Kada je haljina crna, automatski izgleda elegantnije, kakav god da je njen dizajn. Crna je i dobra boja jer se ne moraš brinuti da će se vidjeti znoj od sati plesanja, a crnu boju prate i priče da zbog nje izgledamo mršavije.

Ema Luketin Ne žele svi dugu haljinu za maturalnu: Imamo 14 opcija za cure koje žele nositi nešto kraće, ali svečano

Crna maturalna haljina možda zvuči dosadno, ali nije. Pošto je po boji jednostavna, možeš na nju dodati neke ekstra cipele i obogatiti ju nakitom. Crna je klasik i ako nisi sigurna kakvu bi haljinu nosila, s ovakvom je teško pogriješiti.

 

 

Čak i da ti crna možda nije prva opcija, pogledaj što se nudi! Nemoj si odmah na početku isključiti sve opcije. Kakvih sve crnih svečanih haljina ima u ponudi i gdje ih ima? Izdvojili smo ti čak 20 haljina koje su kao stvorene za maturalnu večer – a imamo i različite tipove haljina, duljine, materijale…dokaz da izbora ne nedostaje. Sve te čekaju u galeriji iznad gdje ih možeš pogledati.

Svečana haljina Reserved Svečane haljine u kojima bismo se rado pojavili na maturalnoj: 15 opcija iz popularnih dućana

maturalna haljina Svečana haljina crna svečana haljina elegantna haljina kratka maturalna haljina duga maturalna haljina inspiracija Moda ideje za maturalnu haljinu

Još vijesti