Voyage

Voyage je prije još nekog vremena najavio da pokreće svoj brend. Odmaknuo se od pjevanja i otišao u totalno druge vode, u smjeru u kojem fanovi to sigurno nisu očekivali.

Izgleda da mu samo pjevanje nije dosta i Voyage postaje i biznismen. Puno slavnih osoba, i vani i kod nas, ima svoje brendove bilo šminke, odjeće ili nečega desetog pa nije iznenađujuće da je i Voyage otišao tim stopama. Od svega što bismo možda očekivali od njega, on je otišao u vode ledenog čaja. Da, Voyage sada ima svoj ledeni čaj, a njegov se brend zove Volim Tea.

Voyage Cura i dečko otišli na Voyageov koncert i dočekalo ih iznenađenje – javio se i sam pjevač

Imao je pravu malu promociju ovog svog novog biznisa, a iako se ne zna još puno što sve sprema, par je informacija ipak podijelio s javnosti, a jedna će se svidjeti i svim njegovim fanovima iz Hrvatske. Za sada je najavio dva okusa: lubenica – menta i breskva. Još uvijek nije u prodaju, ali i to će doći vrlo brzo.

 

 

Dobra vijest za fanove iz Hrvatske je da i oni mogu s njegove službene stranice naručiti paket ledenog čaja jer ga dostavlja i kod nas.

Volim Tea najava

Još bolja vijest od te je da će se moći kupiti i u dućanima, jedino još nije otkrio u kojima ni kada će točno doći.

 

 

Osim što ćeš moći piti njegov čaj, Voyagea ćeš uskoro moći gledati i na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni s još nekoliko balkanskih zvijezda.

Ema i Dušan Ema Luketin i Dušan Petrović otkrivaju zbog čega to dobivaju negativne komentare na društvenim mrežama

voyage volim tea ledeni čaj Hrvatska fanovi iz hrvatske najava gdje kupiti ledeni čaj od voyagea dostupan u hrvatskoj

Još vijesti