Voyage

Koncerti su nepredvidivi i puno se toga može dogoditi što može uništiti ovo iskustvo jer na neke se stvari jednostavno ne može utjecati. Jedni su cura i dečko podijelili svoju priču s koncerta od Voyaga i sve su nasmijali, a reagirao je i sam pjevač.

Situacija koja se njima dogodila je nešto za što su šanse izrazito male da se nekome dogodi i zato je ova priča još bolja. Jedan je par iz SAD-a vidio da se tamo sprema koncert Voyaga, što i nije toliko neobično jer i on i brojni drugi balkanski pjevači znaju imati koncerte po SAD-u. Vidjeli su da je koncert i odlučili prevaliti 300 kilometara samo da bi ga vidjeli. Uzeli su karte unaprijed i to one malo skuplje da budu bliže, veselili se…a kada su došli tamo, šok i nevjerica.

Voyage - 2 Voyage se fotkom pohvalio da kupuje u dizajnerskom dućanom – evo što si je ovaj put priuštio

Došli su oni na koncert od Voyaga, ali na pozornici se nije pojavio Voyage na čiji su koncert oni došli. Htjeli su na koncert od balkanskog pjevača, a završili na tribute bendu grupe Journey koji se isto zovu Voyage.

 

@darakata_ Sanse da se ovo desi su bile ABNORMALNO MALE, ali se desilo! 🤌🏽🇺🇸 @Voyage brate sta ovo bi? Javi sta ti je lakse, da nam posaljes pare za karte (jos smo uzeli bolji red) i predjeni put ili besplatne karte kad budes dolazio u US? 🇺🇸🤍 bukvalno smo presli 300km tebi za ljubav brt moi #fyp #amerika #balkan #katici #srbija #voyage #vojaz #serbia #smesno #koncert #abnormalnomala ♬ original sound - katići 🚛💨🇺🇸

 

Zbrka koja se rijetko kada događa, ali nije i nemoguća. Iz šale su označili Voyaga i napisali mu: "Javi što ti je lakše, da nam pošalješ pare za karte (još smo uzeli bolji red) i pređeni put ili besplatne karte kad budeš dolazio u US?" – a ono Voyage im stvarno u komentaru odgovorio da će dobiti i karte i novce. Odgovorili su mu da će biti dosta da im plati piće na sljedećem koncertu i oni sretni. Ovakvu situaciju Voyage još sigurno nikada nije imao!

 

 

Mirta Miler Hrvatska influencerica otišla na Coachellu – i izgledala je bolje od svih tamo

voyage koncert voyaga smijesno zbrka na koncertu voyaga iznenađenje na koncertu od voyaga

Još vijesti