Galerija Charli D'Amelio Charlie D'amelio Charli D'Amelio - 1 +5 Charli D'Amelio - 2

Promjena frizure je svim curama jedna od najdražih promjena izgleda. Lako je napraviti nešto totalno drugačije, a bez da puno riskiraš. Jer čak i da ne ispadne dobro, kosa će ponovno narasti.

Charli ima dugu smeđu kosu koja joj je sada već postala zaštitni znak. Ovih nekoliko godina koliko je popularna, drži se iste frizure i ne riskira puno s njom. Zašto mijenjati nešto što je dobro? Za razliku od brojnih drugih celebova i zvijezda s društvenih mreža, Charli je vjerna svom izgledu. Pa ipak, ovog je puta napravila malu promjenu na svojoj frizuri i pokazala nam svima koliko sitnica može promijeniti cjelokupni izgled. U ovom je slučaju ta sitnica – šiške.

 

 

Ona riskantna frizura za koju svi uvijek mislimo da je dobra ideja dok ju ne napravimo i shvatimo da smo si zakomplicirali život. Sada kada smo vidjeli koliko Charli dobro stoje, sigurno će puno cura početi razmišljati o njima. I šiške jesu dobra ideja! Super jednostavan način kako promijeniti izgled, a bez da puno skratiš kosu.

Charli D'Amelio Skinuta s trona: Charli D'Amelio više nije najpraćenija TikTokerica na svijetu

Charli je napravila malo drugačije šiške, popularne 'curtain bangs', samo ih nosi na drugačiji način nego cure prije nekog vremena. Dok su ih svi uvijali, Charli svoje nosi ravne, ispeglane. Koliko joj je to promijenilo izgled možeš najbolje vidjeti kada se usporedi s nekom nedavnom fotkom gdje ih još nema.

 

 

Definitivno lajkamo ovu novu frizuru! Odlično joj stoji, a ako si i ti sada počela razmišljati o ovakvim šiškama, zašto ne! Puno ih je lakše održavati nego obične šiške, a i kada se nose ovako ravne, nije ih teško niti stilizirati.

charli d'amelio Charli D'Amelio objavila nekoliko fotki bez šminke i pokazala kako realno izgleda koža 17-godišnjaka [FOTO]

charli d'amelio nova frizura šiške Moda kako stoje curtain bangs

Još vijesti