Galerija Charli D'Amelio Charli D'Amelio - 1 Charli D'Amelio - 2 +4 Charli D'Amelio - 3

Charli D'Amelio čak je dvije godine bila najpraćenija TikTokerica. Od tog perioda kada je TikTok postao ekstremno popularan, onda je vladala tim ljestvicama, ali negdje sredinom ove godine ju je zamijenio Khaby Lame.

Sredinom 2022., nakon duge dvije godine, Charli D'Amelio je skinuta s trona najpraćenijih TikTokera. To prvo i zaslužno mjesto zauzeo je Khaby Lame, koji se i dan danas tamo nalazi, a trenutno broji više od 150 milijuna pratitelja. Mnogi su se pitali kakvo mišljenje Charli ima o njemu s obzirom na to da ju je skinuo s trona, a svi su znali kako ona ima najviše pratitelja i nisu očekivali da će ju netko uspjeti dostići.

 

 

No, zanimljivo je što Khaby snima potpuno drugačija videa i to ona gdje ne izusti niti jednu jedinu riječ, a ima toliko pratitelja. Svi već znaju za njega, a i Charli je, kako piše Just Jared, rekla što ona misli o njegovom načinu snimanja videa: 'Khaby Lame ne treba reći ni riječ – njegova videa će vas natjerati da se valjate od smijeha u svega nekoliko sekundi. Zato je on sada kralj TikToka, s gotovo 150 milijuna pratitelja koji ne mogu prestati gledati njegove urnebesne reakcije na svakodnevne situacije koje ljudi zakompliciraju' – izjavila je.

 

@khaby.lame It wasn’t what I expected#learnfromkhaby #learnontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

 

Očito je da Charli nije nimalo ljubomorna ili ljuta na njega. Naprotiv, drago joj je što je on sada na prvom mjestu jer su očito i njoj njegova videa smiješna. Osim toga, ona je već postala planetarno popularna pa joj nije ni bitno je li na prvom mjestu ili ne.

charli d'amelio Charli D'Amelio objavila nekoliko fotki bez šminke i pokazala kako realno izgleda koža 17-godišnjaka [FOTO]

Selfie Nije baš sve za objavljivanje: 6 tipa videa koje ne bi trebala snimati za TikTok

charli d'amelio tik tok pratitelji khaby lame

Još vijesti