Selfie

TikTok je trenutno možda i najveći hit, a i mnogi su se prebacili i na ovu društvenu mrežu. Neki snimaju skroz javno, dok drugi imaju privatne profile za sebe i svoje najbliže prijatelje.

Ako imaš javan profil, onda definitivno trebaš znati ove stvari. Ukoliko ga nemaš i snimaš samo za svoje prijatelje, svejedno bi bilo dobro da se držiš ovih pravila. Neka videa jednostavno nisu primjerena za TikTok ili su užasno nepristojna. Ne možeš ama baš sve objavljivati onako kako ti želiš jer ćeš ili dobiti hejt komentare ili će ti TikTok ukinuti video. Zato pazi da ovakve formate videa na TikToku izbjegavaš.

1.Fejk prankove
Kod fejk prankova se stvarno vidi da su fejk. Možda se tebi to tako ne čini, jer si zadovoljna kako je video ispao, ali netko drugi će sigurno primijetiti kako je sve napravljeno planski i neće ti vjerovati, a samim time će krenuti i hejt komentari.

 

@gldnbyz We’ll get someone to help you if you can’t walk down #prank #pranks #funny #stupidpranks #awkward #nelkboys #viral ♬ original sound - Golden Boyz



2.Videa gdje govoriš tri minute o nekoj temi
Nije loše iskazati svoje mišljenje, ali moraš znati da to vjerojatno neće zanimati mnoge. Pogotovo ako je video dug, kao npr. 3 minute ili više. Tada ga sigurno mnogi neće pogledati do kraja, osim onih koji su stvarno zainteresirani za temu o kojoj govoriš.

 

Khaby Lame i Charli D'Amelio Koliko se zarađuje po objavama na TikToku? Evo koliko po objavi zaradi najpopularniji TikToker

3.Trikove koji ne funkcioniraju
Na TikToku su sve češća videa gdje netko snimi trik koji samo njemu dobro ispadne, a kada ga drugi zapravo idu isprobati, ispadne totalni fejl. Samo što osoba koja ga je snimila ga je i tako montirala da izgleda kao da je trik bio uspješan. U svakom slučaju, nemoj to raditi.

 

@uhmoz #5minutecrafts #theyneedtobestopped #why #stupid #fiveminutecrafts #5minutecraftsbelike #fy #fyp #viral ♬ origineel geluid - Tik Toker

 

4.Neželjeni sadržaj
TikTok uklanja videa, pa čak i blokira tvoj profil ako snimaš neki sadržaj koji je po njima zabranjen. To su najčešće videa s neprimjerenim riječima, izrazima, alkoholom, pušenjem, golotinjom i drugim sličnim aktivnostima. Ne samo što će ti TikTok maknuti taj video, nego općenito uopće ne bi trebala snimati nešto slično tome.

5.Ismijavanje neke druge osobe na TikToku
Ismijavanje nije dopušteno, a ni pristojno nigdje, pa tako ni na TikToku. Mnogi si tamo daju za pravo ismijavati druge osobe preko opcije 'Stitch' ili 'Duet' samo zbog pregleda. No, ne samo da nije lijepo već budi svjesna da ćeš pokupiti brdo hejt komentara, a i povrijediti ćeš osobu koju ismijavaš. Nemoj to raditi.

 

@ash.e.e #duet with @muichiro_2 ♬ sonido original - :(

 

6.Videa preko kojih želiš skupiti pratitelje
Najgori su oni koji preko videa žele skupiti pratitelje. Jedan primjer je taj da preko TikToka najavljuju objavu na Instagramu pa ih moraš zapratiti jer su profili većinom privatni. Osim toga, postoji primjer gdje u komentarima na TikTok videu napišu poantu videa, ali da bi pronašla njihov komentar među tisućama drugih, prvo ih moraš zapratiti.

Charli D'Amelio i Mirta Miler Jesi se navukla? 8 znakova da si malo previše opsjednuta s TikTokom

tiktok videa snimanje Nepristojno videa koja nisu za objavljivanje tip videa

Još vijesti