Cara Delevingne

Manekenka se u intervjuu za naslovno izdanje Voguea za ožujak u potpunosti otvorila i progovorila o svojim osobnim problemima.

Priznala je kako je imala probleme s ovisnošću prošle godine, nakon što su paparazzo fotografije njezinog vrlo čudnog izdanja na aerodromu obišle svijet i izazvale zabrinutost među fanovima, jer je bilo i više nego očito da s Carom nešto nije dobro.

Osim paparazzo fotki, bilo je tu i nekih objava na društvenim mrežama, zbog kojih je ljudima bilo jasno da nešto ne valja. 

 

 

Nakon što je prošla program liječenja od 12 koraka, Delevingne je rekla kako je sada trijezna i čista. U sklopu svog novog početka Cara je odlučila ukloniti svoje mnogobrojne tetovaže

Zvijezda serije „Only Murders in the Building“, prvi se puta tetovirala 2013. godine. Na desnom kažiprstu osvanuo je lik lava, zbog toga što je lavica u horoskopu.

 

 

„U to se vrijeme nisi mogao tetovirati, jer je to bio dio tvog manekenskog ugovora, a oni su na neki način posjedovali moje tijelo“, ispričala je Cara za Vougue razlog zbog kojeg se prvi puta odlučila tetovirati.

Kasnije je tetovirala ružu za svoju prijateljicu Selenu Gomez, na nogama ima riječ „solemate“, baš kao i Kaia Gerber. Zatim je slijedilo tetoviranje inicijala bivše djevojke Ashley Benson na rebra, a čak ima i tetovažu koja označava njezinu ljubav prema slanini. Sad sve to planira ukloniti.

Već kao tinejdžerica počela se susretati s problemima poput nesanice, disprakcije, nenamjernih samoozljeđivanja i psihičkih slomova.

„Već kao tinejdžerici, sve mi se jednostavno srušilo. Tada sam počela piti i tulumariti. Postojala je potreba da pobjegnem i promijenim svoju stvarnost“, otkrila je Cara u intervjuu kakve je borbe vodila sa svojim mentalnim zdravljem.

 

 

 

Cara Delevingne Cara o problemima s mentalnim zdravljem Cara Delevingne o psihičkim slomovima Cara Devevingne uklanja tetovaže

Još vijesti