Selena Gomez i tetovaža

Nedavno je na Instagramu izašla fotka nove tetovaže na leđima Selene Gomez, a njoj je to ujedno i vjerojatno najveća tetovaža koju ima s obzirom na to da sve druge su joj u puno manjem obliku. No, osim Selene, jedna njezina popularna prijateljica i glumica ima novu i identičnu tetovažu kao i Selena, samo na potpuno drugom dijelu tijela.

Pisali smo o novoj tetovaži Selene Gomez, a radi se o prekrasnom obliku ruže koji se proteže gotovo na polovici njezinih leđa, a na samom vrhu tetovaže se nalaze rimski brojevi čije značenje Selena još uvijek nije otkrila. Osim ove tetovaže, ona ima više njih, samo su sve u puno manjem obliku i nisu toliko uočljive kao što je ova koja joj se proteže po leđima. No, kako piše Teen Vogue, osim Selene, identičnu i novu tetovažu ima poznata glumica i manekenka Cara Delevingne!

Tetovaže, odnosno ruža na tetovaži je ista kod Selene i kod Care, a čak ih je radio i isti tattoo artist Bang Bang koji je poznat po tome da često tetovira poznate i slavne osobe. Jedina razlika između ove dvije tetovaže je ta da se Selenina nalazi na njezinim leđima, dok se Carina proteže uz bok njezinog prsnog koša i također ima ispisane rimske brojeve na samom vrhu iznad akvarelnog dizajna ruže. Nismo sigurni zašto imaju identične tetovaže, ali znamo kako su Cara i Selena vrlo dobre prijateljice, pa su ovim tetovažama možda željele obilježiti svoje prijateljstvo ili one imaju ipak još neko dublje značenje.

Pogledajte još:

Selena Gomez je stavila prilično veliku tetovažu na leđa – to joj je najveća koju ima [FOTO]

Nema više stavljanja jednog tipa tetovaže? Zabrana koja će zabrinuti one koji su se htjeli tetovirati

Cura je oduševila internet idejom za tetovažu: Oni koju ovakvu mogu staviti su pravi sretnici

tetovaža matching Selena Gomez Cara Delevingne

Još vijesti