Nastao je pravi kaos nasred ceste zbog Breskvice. Imala je reakciju kakvu bi imalo i 90% cura u njenoj situaciji. Iako su se drugi vozači zabrinuli, ona uplašila, situacije je zapravo jako komična.

Breskvica je na Instagramu sa svojim obožavateljima morala podijeliti smiješnu situaciju koja joj se dogodila, a zbog koje je izazvala kaos u prometu. Svi koji su bili u prolazu su se zabrinuli jer su mislili da se događa nešto tragično, barem je takva bila njena reakcija.

Slika nije pronađena Millie Bobby Brown otkrila groznu promjenu koja joj se dogodila u životu otkad je navršila 18

Dogodilo joj se to dok je vozila. Priču je započela s objašnjenjem ako ju je netko vidio: 'Ja vam moram objasniti što mi se dogodilo jer je bila ogromna kolona automobila, i bilo je puno ljudi, pa me je sigurno netko vidio.'

 

 

'Moj najveći strah u životu su smrdibube, najveći i jedini strah. Kroz rupu na prozoru je smrdibuba odlučila da uđe baš u moj auto, da skoči preko mojih nogu i da se popne na drugi prozor. Pošto se ona tako bacakala po autu, da ne bih negdje poginula morala sam stati sa strane. Bile su dvije kolone automobila i mnogo ljudi, svi su me gledali jer sam vrištala kao idiot. Poslije pola sata sam pronašla djedicu koji je bio dovoljno ljubazan da mi iz auta izvadi smrdibubu', ispričala je Breskvica, kako prenosi Express. Ako ovo nije najluđa priča koju smo čuli u posljednje vrijeme! Ali je s druge strane i nešto s čime će se svaka cura koja mrzi bube poistovjetiti.

Slika nije pronađena Seleni je prekipjelo: Obratila se direktno svima koji komentiraju njen izgled i govore da je debela

breskvica Kaos u prometu Slavne osobe smiješna situacija

Još vijesti