Galerija Millie Bobby Brown Millie Bobby Brown - 2 Millie Bobby Brown - 1 +3 Millie Bobby Brown - 3

Možda ti se neće dogoditi ovakva situacija kakva se dogodila Millie, ali u nekoj mjeri ćeš ovo osjetiti i na svojoj koži kada napuniš 18 godina, pogotovo ako si cura.

Lijepo je odrasti i napuniti 18 godina. Napokon si punoljetna i možeš raditi što god poželiš. Brzo svatko shvati da to ipak nije toliko super koliko im se činilo. Otkrila je to i Millie Bobby Brown. U nedavnom je gostovanju na podcastu Guilty Feminist ispričala o odvratnim reakcijama na koje je naišla na svoj 18. rođendan. Seksualizacija nje i njenog tijela je definitivno nešto što nikako nije u redu, a iako je na takve komentare nailazila prije, sada je to postalo sve češće.

millie bobby brown Millie Bobby Brown službeno potvrdila vezu – i to sa sinom jednog od najpoznatijih pjevača na svijetu

Primijetila je razliku između toga kako se ljudi, mediji i korisnici na društvenim mrežama drugačije počinju odnositi prema njoj otkad je punoljetna.

 

 

I kaže da je to odvratno. Millie je postala popularna već s 12 godina i zna kako je to odrasti pred svjetlima reflektora. Iako je uspješna i zahvalna na svom uspjehu, ima izazova na koje nailazi. A seksualizacija njenog tijela je trenutno najveći izazov. Ljudi ju redovito napadaju i da nosi odjevne kombinacije koje su preozbiljne i koje nisu za njene godine. Ispričala je da su njeni fanovi na Redditu pronašli grupu u kojoj se odbrojavalo do njenog 18. rođendana i 'sexy slika' koje će postati dostupne. I grupa je imala preko 6000 članova! Naravno, prijavljeno je sve i obrisano. Ali pokazalo je Millie da će se stvari promijeniti. I nije niti malo sretna zbog toga.

 

 

Definitivno nije jedan od onih celebova koji pokušavaju sebe pokazati u senzualnom stilu i koji igraju na sexy kartu.

Kendall Jenner i Paris Hilton Slavne osobe koje su poznate samo zato što su im roditelji slavni– inače ne bi znali za ovih 9

Millie Bobby Brown 18. rođendan Slavne osobe loše iskustvo

Još vijesti