Galerija Bella Hadid Bella Hadid - 1 Bella Hadid - 2 +3 Bella Hadid - 3

Bella Hadid u svojoj kolekciji ima četiri tetovaže. Samo što je dvije od njih radila u isto vrijeme i imaju djelomično isto značenje, ali se ne nalaze na istom dijelu tijela.

Tetovaže Belle Hadid dokazuju da voli minimalizam. Iako joj tijelo nije prepuno tetovažama, ima ih nekoliko, i sve su ekstremno male i minimalističke – baš kao što je danas i popularno u svijetu tetovaža. No, jedna od njih je posebno tajanstvena jer su ju mnogi uočili na jednom crvenom tepihu gdje je bila, a nije ju spominjala nikada nije tog događaja!

1.Anđeoska krila

 

 

Bella je ovu tetovažu napravila još prije nekoliko godina. U pitanju su anđeoska krila na vanjskim stranama stopala, a tetovirao ih je isti umjetnik koji tetovira Kendall Jenner i Hailey Bieber. Iako Bella nikada nije otkrila koje je točno značenje ove tetovaže, pretpostavlja se da je to kao posveta Victoria's Secretu s obzirom da je u to vrijeme nosila njihove revije.

2.Mala ružica

 

 

Još jedna od njezinih minimalističkih tetovaža je ova koja predstavlja mali pupoljak ruže iznad lakta na njezinoj lijevoj ruci. Ova tetovaža je zaista minimalistička, ali i decentna te njoj kao osobi jako pristaje! Bez obzira na to što je mala, lijepo joj krasi lijevu ruku.

3.Arapsko pismo

 

 

Bella Hadid potječe iz Palestine. Upravo zbog toga je odlučila posvetiti ove dvije tetovaže svojem palestinskom podrijetlu, a na svakom ramenu ima napisanu jednu poruku na arapskom. Značenje jedne je 'Volim te', a druge, na drugom ramenu 'Moja ljubav'.

4.Tri sitne točkice

 

 

Da Bella voli minimalizam dokazala je ovom ekstra sitnom tetovažom koja joj se nalazi ispod grudi. U pitanju je ekstra sitna tetovaža koja se sastoji samo od 3 točkice, a otkrila ju je prošle godine na jednom crvenom tepihu gdje je nosila takvu haljinu da je ova tetovaža bila vidljiva. No, već tada su te točkice bile blijede, što znači da nisu nove, a ona nikada nije otkrila što znače niti kada ih je napravila.

Bella Hadid Ovo izgleda dobro samo kad nosi Bella Hadid: Prošetala je u outfitu koji se smatra modnom greškom

Bella Hadid Ne može niže: Bella Hadid pokazala figuru u suknji najnižeg struka koji smo ikada vidjeli

bella hadid tetovaže Minimalizam minimalističke tetovaže

Još vijesti