Galerija Instagram story Bake Praseta Baka Prase - 1 Baka Prase - 2 +7 Baka Prase - 3

Popularni srpski YouTuber i influencer Baka Prase dobio je veliku pažnju javnosti nakon što je na svojoj Instagram priči objavio izjavu u kojoj priznaje financijske probleme te izražava duboku zabrinutost zbog svoje trenutne situacije. 

Baka Prase i Anja Blagojević Što je Baka Prase kupio Anji za rođendan? O ovakvom poklonu mnoge djevojke mogu samo sanjati!

Baka Prase stekao je ogromnu popularnost među mladima zbog svojih humorističnih videozapisa na YouTubeu i kontroverznim situacijama povezanih s drugim utjecajnim osobama. U svojoj priči, Baka Prase priznaje da je izgubio velike svote novca te da se zadužio, ističući kako mu je sada teško izboriti se s financijskim poteškoćama. "Mnogo sam para izgubio i mnogo sam se zadružio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne riješim sve. Mnogo sam ispao glup…"

 

Njegova objava izazvala je mnogo spekulacija o tome kako je došlo do ovakve financijske situacije, posebno s obzirom na Bakinu poznatu sklonost prema luksuzu i velikim troškovima. Baka Prase je poznat po tome što redovito troši na luksuzne stvari poput skupih automobila, stanova, a nedavno je svojoj djevojci Anji kupio novi Mercedes. Baš zbog toga je teško povjerovati da je ozbiljan u vezi ovoga i da će se morati oprostiti s luksuznim stanom, sportskim autima i lagodnim životom. Ne bi bilo prvi put da Baka na neki svoj čudan i kontroverzan način pokušava prodati šalu javnosti...

 
Osim toga, Baka Prase često organizira darivanja svojim obožavateljima, često poklanjajući najnovije Iphone modele i igraće konzole poput PlayStationa. Ovi veliki troškovi mogli su značajno doprinijeti Bakinim financijskim problemima, posebno ako nije vodio odgovarajuću brigu o svojim financijama. Iako nisu jasni uzroci Bakinih financijskih problema i koraci koje će poduzeti kako bi ih riješio, njegova iskrena objava na društvenim mrežama svakako nas potiče na razmišljanje o važnosti financijske odgovornosti i planiranja.

No, nije upitno da će Baka Prase pronaći način da prevlada ovaj financijski izazov. Kao što smo već vidjeli u prošlosti, suočavao se s i većim problemima od nedostatka novca. Bio je upleten u razne kontroverze, uključujući sudski postupak i optužbe za ozbiljne zločine. Dakle, ova situacija će mu vjerojatno biti lakoća u usporedbi s prethodnima.

Baka Prase Luksuz i panoramski pogled: Baka Prase pokazao svoj novi stan u vrijednosti od milijun eura

baka prase anja bla story bankrot Srbija

Još vijesti