Sukob Bake Praseta i Voyagea

Internet scena na Balkanu nedavno je svjedočila neočekivanom sukobu između dva poznata lica, influencera Bake Praseta i pjevača Voyagea. Njihove dugogodišnje javne prepirke kulminirale su u okršaju u ringu, koji je privukao veliku pažnju njihove publike. No, iza te drame krila se plemenitija namjera.

Internet scena na Balkanu ponovno je postala poprište sukoba između dva poznata lica - YouTubera Bake Praseta i pjevača Voyagea. Njihova prepucavanja nisu nova pojava, ali ovog puta su podigli stvari na novu razinu. Baka Prase je često omalovažavao Voyagea na društvenim mrežama i u svojim YouTube videima, pa čak i snimio pjesmu "Blamage" kako bi izravno ismijao njegov rad. Ovi sukobi su privukli veliku pažnju i zaoštrili odnose između njih dvojice.
Drama se dodatno intenzivirala kada je Baka Prase prozvao Voyagea zbog njegovog poslovnog poduhvata - ledenih čajeva, tvrdeći da okusom podsjećaju na gel za tuširanje. Voyage je brzo odgovorio na provokaciju pa je ismijavap neuspjeh Bakinih restorana brze hrane. Ova javna razmjena uvreda nastavila se putem društvenih mreža, s Bakinim obožavateljima koji su kreirali memeove na račun pjevača, dok je Voyage uzvraćao na svaku provokaciju.

Sukob Bake Praseta i Voyagea - 2


Okršaj u ringu

Vrhunac drame dogodio se kada je Baka Prase na svom YouTube kanalu objavio borbu između njega i Voyagea. Ovaj sukob, koji je privukao veliku pažnju javnosti, pokazao je njih dvojicu kako se bore u ringu. Nakon nekoliko rundi, Voyage je pobijedio Baku Praseta.

Međutim, iza ovog meča stajala je plemenitija namjera. Voyage i Baka Prase organizirali su sukob kako bi privukli pažnju na humanitarnu akciju. Nakon borbe, obojica su objavili da su donirali 2 milijuna dinara obiteljima kojima je to potrebno. Također su pozvali svoje pratitelje da, ako su u mogućnosti, doniraju novac potrebitima. U meču je vladala prijateljska atmosfera, a nakon borbe Baka je podržao Voyagea na njegovom koncertu i priredio mu rođendansku zabavu.




Ova javna svađa između dvojice influencera, koja je privukla veliku pažnju njihove publike, završila je na iznenađujuće pozitivan način. Pokazalo se kako su Baka Prase i Voyage koristili svoju popularnost kako bi skrenuli pažnju na važnu humanitarnu akciju. Njihov sukob, koji se isprva činio kao još jedna runda u nizu verbalnih napada, zapravo je bio pažljivo osmišljena kampanja za prikupljanje sredstava za obitelji u potrebi.

via GIPHY


Unatoč svim javnim uvredama i provokacijama, Baka Prase i Voyage su pokazali da su spremni udružiti snage za plemenite ciljeve. Njihova je akcija prilično neočekivana i inspirativna, a završetak sukoba je potvrdio kako je njihova "mržnja" bila samo predstava s višim ciljem.

via GIPHY

 

Ovaj neobičan način skretanja pažnje na humanitarnu pomoć pokazao je snagu i utjecaj koji poznate osobe imaju na društvo. Baka Prase i Voyage su svojim primjerom pokazali da se sukobi mogu pretvoriti u prilike za dobročinstvo, a njihov potez će zasigurno ostati zapamćen kao jedan od najkreativnijih načina prikupljanja pomoći za one kojima je to najpotrebnije.

Baka Prase i Voyage Novi sukob Bake Praseta i Voyagea: Nakon uvreda na Instagramu žele se sukobiti i u ringu

Baka Prase - 3 Baka Prase želi napraviti lijepu gestu za nekog maturanta

 

baka prase voyage humanitarna akcija boksaški meč

Još vijesti