Galerija Ariana Grande Ariana Grande i Ethan Slater Ethan Slater +0 Ariana Grande i Dalton Gomez

Pred par smo dana saznali da se Ariana Grande rastala od svog supruga Daltona Gomeza nakon dvije godine braka.

Brakorazvodna parnica okončana je još u siječnju, pa se čini da je Ariana u međuvremenu krenula dalje sa životom. Kako pišu strani mediji, Ariana se na snimanju filma „Wicked“ zbližila sa filmskim kolegom i glumcem Ethanom Slaterom.

Dok Ariana glumi vješticu Glindu, on glumi Boqa u filmskoj adaptaciji koju ćemo gledati u kinima u studenom, naredne 2024. godine.

Tko je zapravo Ethan Slater? On je zvijezda Broadwaya i javnost ga najviše pamti po ulozi u mjuziklu „Spužva Bob Skockani“. Za to je ostvarenje dobio nagradu „Drama Desk“ te je bio nominiran za „Tonyja". Ethan je samo godinu dana stariji od Ariane, a oženio se sa svojom srednjoškolskom ljubavi Lilly Jay 2018. godine te su prošle godine dobili bebu. Kako pišu mediji, Ariana i Ethan počeli su izlaziti nakon što su oboje okončali svoje brakove.

Ariana Grande i Ethan Slater

Čini se da hodaju već mjesecima, jer u ožujku je glumica Michelle Yeoh na svom Instagram profilu podijelila fotografije s proslave osvajanja Oscara. Tu su se okupili njezini prijatelji, a među ostalim Ariana i Ethan. Sjedili su jedno pored drugog, a Ethan ju je zagrlio. No to tada nije izazivalo nikakvu sumnju, jer nitko nije znao da je Ariana razvedena.

Kako su isplivale informacije o njihovoj romansi, Ethan je u međuvremenu zaključao svoj Instagram profil za javnost.

Ariana Grande i Dalton Gomez Zašto se Ariana Grande rastala? Niti njezini prijatelji nisu vjerovali u vezu s Daltonom Gomezom

 

 

novi dečko ariane grande Ethan Slater romansa nakon razvoda braka opet ljubi film wicked

Još vijesti