Galerija Anja Blaaa i Baka Prase - 1 Baka Prase i Anja Blagojević Anja Blagojević - 3 +7 Anja Blagojević

Svi koji su se prošlih tjedana veselili što su Anja i Baka prekinuli, ovih su dana ipak završili razočarani. Sve je bila samo zezancija, a Anja i Baka su i dalje ludo zaljubljeni. O čemu se pak to svakodnevno raspravljaju? Saznaj!

Anja voli ponekad na storyjima na Instagramu dati svojim pratiteljima mali pogled u to kako joj izgleda veza s Bakom Prasetom. Kao par koji je imao veliki prekid i onda se ipak pomirio, svi su zainteresirani vidjeti što više. Definitivno su jedan od glavnih parova na influencerskoj sceni! Njihova ti veza može biti uzor. Iako Baka Prase ne djeluje kao netko tko je osjećajan i romantičan, Anja je puno puta već pokazala slatke male (i velike) geste koje radi za nju i koliko im je lijepo.

Desingerica - 7 Nakon lupanja ljudi cipelom po glavi: Desingerica novim ponašanjem zgrozio čak i vlastite fanove

Sada je na storyju podijelila kakve to rasprave imaju svaki dan – i ovo je samo još jedan dokaz koliko su preslatki! Njihova je glavna svakodnevna rasprava tko koga više voli!

Anja Blaaa i Baka Prase - 2

Pa može li slađe? Svaka bi veza trebala imati ovakve rasprave barem povremeno. Lijepo je uvijek vidjeti da je nekome toliko stalo do tebe.

 

 

Ako je ikome trebala dodatna potvrda kako su njih dvoje i dalje zajedno i da se ništa nije dogodilo između njih, ovaj video koji je Anja objavila ti može biti ta potvrda.

Voyage Voyage često dijeli fotke iz teretane, a sada je pokazao i rezultate vježbanja! Objavio je fotku bez majice

Svečane haljine koje su nosile balkanske influencerice, a koje bi bile idealne za maturalnu večer Antonela Jurišić Anđela Kulaš Dada Rutović +6 Olivera Orsić

anja blaa Anja Blagojević baka prase veza rasprave oko čega se raspravljaju kako izgleda njihova veza

Još vijesti