Galerija Anja Blagojević - 9 Anja Blagojević - 1 Anja Blagojević - 2 +7 Anja Blagojević - 3

Vrijeme je da polako izvučemo badiće iz ormara ili krenemo u shopping po novi. U potrazi za inspiracijom za novi badić, možeš baciti oko i na profile influencera i vidjeti što oni nose. Anja Blagojević zadnjih dana ne izlazi iz badića, a jedan koji je nosila je poseban.

Anja Blagojević uživa na moru posljednjih tjedana. Svaki dan ima fotku u novom badiću, a jedan od njih nam je posebno zapeo za oko jer je nešto što još nikada nismo vidjeli. Anja nosi i jednodijelne i dvodijelne badiće i na njenom profilu možeš pronaći i inspiraciju za svoj novi badić. No, onaj kakav je posljednji nosila još nismo vidjeli na nikome. Sigurno nisi ni ti!

Badić Mitovi o badićima u koje niti jedna cura ne bi trebala vjerovati – ovih 8 stvari nisu istina!

U njemu izgleda kao morska sirena jer je prekriven školjkicama. Upravo je u tim školjkicama njegova posebnost. Badić je posebno lijep, a ako se i tebi sviđa i želiš si ga, morat ćemo te razočarati. Nema ga nigdje za kupiti.

 

 

Anja je u komentarima napisala da ga je sama napravila. Nije badić koji ćeš nositi kada ideš plivati ili kada si aktivna na plaži, već je više onaj tip badića koji je za fotkanje i u kojem ćeš izgledati lijepo. No, ideja je super i krajnji rezultat oduševljava. Nije napisala kako ga je napravila, ali čini se kao da je na plavi badić ručno dodala hrpu školjkica. Najjednostavnije bi bilo staviti ih sa super ljepilom, ali pitanje je koliko bi to izdržalo u doticaju s vodom. Da bi dobila što bolji efekt, dodala je i mrežu na kojoj su također školjkice. Cijeli je look za čistu desetku!

Dokaz da jednodijelni badići nisu niti malo dosadni: 15 komada iz aktualne ponude koji su itekako kul Badići Badić Tezenis Badić Tezenis +12 Badić Tezenis

anja blaa Anja Blagojević badic poseban badić najljepši badić kao mala sirena školjkice jedinstveni badić drugačiji badić Bikini

Još vijesti