Vježbanje

Očekujemo da ćemo odmah nakon dva dana vježbanje početi vidjeti rezultate, ali to je jako nerealistično razmišljanje. Tako brzo se još rezultati ne mogu vidjeti. Osobni trener je otkrio kada ćeš ih tek početi zamjećivati.

S početkom nove godine, svi krenemo jako i puni ciljeva. Jedan od ciljeva koji svake godine ima većina je da počnu vježbati i transformiraju svoje tijelo. I tako svi nadobudno krenemo u teretanu. Gužve tamo postanu veće nego u kafićima. Ali samo na tjedan ili dva. Već do kraja siječnja drastično padne broj ljudi jer puno njih odustaje. Svatko ima svoje razloge zašto odustane, ali jedan koji smo i sami primijetili je da ne vidimo rezultate i onda nam se više ne da.

Vježbanje Osobni trener hollywoodskih zvijezda otkriva tajne kako izgubiti onih par kilograma viška

Jedna od pozitivnih strana redovitog vježbanja je da ćeš se mentalno početi osjećati bolje i to ćeš vidjeti već nakon par dana vježbanja. Ali kada možemo vidjeti neke promjene na tijelu?

Nakon koliko dolazi do vidljivije promjene?

Trebaš imati jedno na umu: svi imamo različita tijela i različite organizme. Uz to, svatko i vježba na svoj način i svojim tempom. Sve će to utjecati na to koliko ćeš brzo vidjeti rezultate. Osobni trener, Chris Gagliardi, ipak je otkrio za Popsugar neko okvirno vrijeme unutar kojeg možemo početi vidjeti rezultate svih tih napornih treninga. Za većinu ljudi, ta će promjena biti vidljiva nakon nekih 8 do 12 tjedana. Za većinu! Što znači da će se kod nekih vidjeti i prije, a kod nekih i kasnije. To je ona neka veća promjena koju svi priželjkujemo i koja će biti vidljiva i ljudima u našoj okolini. Pogotovo za one koji su odlučili raditi na izgradnji mišića i podizanju mišićne mase.

Nakon koliko ćeš vidjeti promjene ako vježbaš da bi smršavila?

Kada je u pitanju gubljenje kilograma i kombiniranje prehrane i vježbanja u tu svrhu, onda bi promjene mogla vidjeti i za samo 6 tjedana. Kako krenemo vježbati, tako će nam na početku kilogrami brže ići dolje, a onda će to početi ići sporije. Nemoj da te to obeshrabri. Chris kaže da je to normalno. I nikako ne očekuj da ćeš promijene vidjeti već nakon samo jednog treninga. Uz vježbanje, jednako je bitna i prehrana, kao i ispijanje dovoljno tekućine.

Vježbanje kod kuće Ovo su top rekviziti za trening kod kuće: S njima ćete postići top rezultate kao da ste bili i u teretani

Vježbanje promjene nakon koliko vremena vidljive promjene Osobni trener gubljenje kilograma vidjeti rezultate

Još vijesti