Sunčanje

Nekada na društvenim mrežama naletimo na super korisne savjete, ali ovo nije jedan od njih. Iako preko ljeta većina želi dobiti što je brže ten i da bude što bolji, treba biti i oprezan jer je sunce itekako štetno.

Kada se sunčaš, moraš paziti da se dobro zaštitiš. Koliko god jako željela potamniti, trebaš koristiti zaštitu i ne ići na sunce baš u ono doba dana kada je najjače. Mnogima je želja potamniti što brže i što bolje pa tako dijele različite savjete kako u tome uspjeti. Na društvenim smo mrežama našli i jedan savjet koji nikako ne bi trebala poslušati.

Sunčanje na plaži Navodno ova 4 proizvoda pomažu u bržem tamnjenju na suncu, ALI nisu dobra ideja

Postoje proizvodi koje ubrati proces tamnjenja i uz koje ćeš prije dobiti boju. Ovaj je način pak malo drugačiji. Cure se polijevaju pivom! Tvrde da to pomaže kod tamnjenja. I da, stvarno je istina, pomaže! Ali, to ne znači da je ovo dobra ideja i da bi trebala polijevati pivo po sebi.

 

@beautyblira_ Tanning tip💯 #fyp #fypシ #kosova #kosovatiktok #idea #tanningtips #summer #summervibe ♬ Ma colombe - Nej

 

Hmelj u pivu aktivira melanin, čija je uloga u našem tijelu upravo ta, da pocrnimo na suncu. Ono što pivo nema je zaštita od sunca. Iako ćeš pocrniti, pošto nema nikakve zaštite, mogla bi i pocrveniti puno lakše i uništiti si kožu jer ju zapravo ne štitiš s ničim od sunca. Možeš vidjeti cure kako govore da je ovo najbolja metoda hvatanja boje i da im je dala super ten, ali nemoj pokušavati. Nije dobro za tvoju kožu i ne vrijedi toga. Koža je puno osjetljivija nego što misliš, a sunce je puno štetnije nego što misliš.

Izgorjela koža od sunca Ako smo se namazali kremom za sunčanje i opet smo izgorjeli radimo neku od ovih 5 grešaka

Sunčanje kako brzo potamniti loša ideja sunčanje s pivom trik s pivom radi li štetno za kožu

Još vijesti