Slika nije pronađena

Svako toliko celebovi preplave Instagram fotkama s nekom pozom koja zatim u tren oka postane popularna. Ovog će ljeta biti posebno popularna poza nazvana 'flamingo'.

Postavljaju trendove u odijevanju, šminkanje, ali i u poziranju. Kada pratitelje vide da celebovi koriste neku novu pozu na fotkama u kojoj ispadnu super, hrpa ih odluči rekreirati istu. Ne treba dugo da se poza proširi i postane trend. Tako je prije nekoliko godina bio ultra popularan 'duck face', nakon toga je zavladala T-Rex poza (poza u kojoj je ruka stoji tako na podsjeća na kandžu, negdje na licu), a prošle su godine svi pozirali u 'Baby Giraffe' pozi (radi se o tome da izbaciš stražnjicu van i jednu nogu ispružiš ispred druge, baš kao da si beba žirafa koja radi svoje prve korake.)

Ali te će sve poze sada morati malo pričekati jer ovog ljeta flamingo neće biti popularan samo kao napuhanac za na plažu, već i kao poza.

via GIPHY


Skrolanje po Instagramima celeb djevojaka otkrilo je da će ovog ljeta biti hit flamingo poza. Savršena je za pokazati novi badić, ali trebat će ti malo ravnoteže. Svi znaju kako ptice flamingosi imaju prepoznatljivu pozu u kojoj stoje na jednoj nozi, dok im je druga blago savijena u zraku.


Osim što se životinja zove flamingo, ista se riječ koristi i kao glagol za opisivanje radnje kada netko stoji na jednoj nozi dok mu je druga u zraku i savijena u trokut obliku. I upravo je to ono kako izgleda i kako i ti možeš napraviti novu hit Insta pozu. Uhvati balans na jednoj nozi i drugu savij u koljenu – baš kao flamingo. Iskoristi što god cool imaš u blizini, a na što se možeš nasloniti kako bi si olakšala stajanje na jednoj nozi.


Bilo da se radi o nekom zidu ili ogradi terase, sve možeš iskoristiti. Pozu su već do sada za Insta fotke koristile i Kendall Jenner, Beyonce, Gigi Hadid, Hailey Bieber...

Foto: Instagram printscreen/ Instagram/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Jajetu ovo ne treba, ali tebi vjv treba – 14 poza za savršenu fotku na Instagramu

Nova hit Instagram poza preuzela profile poznatih djevojaka – Izgleda nenamješteno i zavodljivo

Objavljivanje fotke na Instagramu je mukotrpan posao! Ovih 8 stvari svi radimo prije same objave

poziranje novo poza celebovi Flamingo instagram fotkanje

Još vijesti