Cura sa crvenim ružem

Sjajan ruž trebao bi besprijekorno pristajati uz ton kože te odgovarati prirodnom rumenilu usana i obraza

No koliko si puta otišla u drogeriju, pregledala različite nijanse, mnogobrojne brendove, potrošila novac i na kraju izašla iz dućana s totalno pogrešnim odabirom?

No, jedna je beauty blogerica otkrila mali trik kako da ti se više nikad ne dogodi takva pogreška. Emmarie Lane kaže da je tajna pronalaženja savršene nijanse ruža u tvojim prstima, odnosno u jagodicama prstiju.

Vrh prsta treba samo stisnuti dok ne promijeni boju. Koja god nijansa vrha tvojeg prsta bila, to je nijansa koja će najbolje pristajati na tvojim usnama.

 

@emmarie_lane #stitch with @unbiden what do you think? Does this lipstick hack work? #lipstickhack #makeuptipsandtricks #lipstickday #makeuphackseveryday #greenscreenvideo ♬ AMAZING - Rex Orange County

 

Komentari ispod objave videa bili su pozitivni, ljudi su se stvarno složili kako nijansa koju je korištenjem ovog trika odabrala Emmarie, stvarno fantastična.

Sljedeći puta kod odlaska u drogeriju i odabira ruža možeš testirati teoriju ove TikTokerice. Jednostavno uspoređuješ boju svog prsta s bojama ruževa koji se nude.

savršena nijansa ruža za usne kako odabrati savršeni ruž ruževi jagodice prstiju

Još vijesti