ruževi

Iako nekada cure vole eksperimentirati sa šminkom, kada su u pitanju ruževi pogotovo, svi ipak imamo onu jednu nijansu koju ćemo nositi 90% vremena i koja nam je najdraža. Evo koja je to najdraža većini i tako postala najpopularnija na svijetu.

Jedan se ruž u svačijoj kolekciji šminke izdvaja kao onaj jedan najdraži, onaj za koji mislimo da nam najbolje stoji. Za nekoga će to biti crveni ruž, za nekoga nude nijansa, a za nekoga ružičasti. Pa ipak, ona nijansa koja je najpopularnija na svijetu po e-taileru, je nude nijansa, točnije nijansa Velvet Teddy brenda MAC.

MAC ruževi su među popularnijima na svijetu i svaka zaljubljenica u šminku sigurno ima (ili sanja o tome) da ima sve njihove najpopularnije nijanse. Nisu popularni bezveze samo zbog brenda, već zato što su stvarno odlični i vrijede svake kune. My Imperfect Life izdvojio je koje to najpopularnije nijanse njihovih ruževa, a u top 3 su ušle:

1.Velvet Teddy

2.Mehr
3.Twig

Nijansa Velvet Teddy nije samo najpopularnija MAC-ova nijansa ruža, već najpopularniji njihov proizvod općenito. Nude nijanse su definitivno na vrhuncu popularnosti, moguće zato što se s njima najlakše precrtaju usne, a da i dalje izgledaju što je prirodnije moguće.

Koliku god imala kolekciju ruževa, u njoj je sigurno neka nude nijansa slična Velvet Teddyju!

Pogledajte još:

Top 3 najbolja ženska parfema 2021. godine: Osvojili su nagradu koja je Oscar u svijetu parfema

Najveće i neoprostive make up greške koje smo svi barem nekada napravili – ovo je 7 najgorih

Pojavila se najčudnija maskara na svijetu - nema ono najbitnije što imaju maskare

šminka najpopularnija nijansa ruža mač ruževi

Još vijesti