Slika nije pronađena

Mnogima je šok staviti na usne bilo koju boju koja nije nude ili u sličnoj boji, jer to su boje koje su do sada bile glavni hit. Obrubiti usne tamnijom olovkom i staviti na sredinu neku nude ili svijetlu nijansu. Ali ove jeseni odlazit će se u drugu krajnost.

Ako je ikada najbolje doba godine za nositi ovu boju ruža, onda je to sada. Kada dolazi Noć vještica. I jesen. Crni ruž za usne djeluje kao nešto što nikada ne bismo stavili na usne, ali za izlaske čak može biti i kul odabir koji će biti točka na 'i' cijelog outfita. Čim poznati krenu nositi neku boju i počne se pojavljivati na stranicama velikih modnih časopisa, to je itekako znak da se upravo to trenutno nosi. Već je krajem ljeta Kendall Jenner za španjolski Vouge nosila crni ruž. I profurala ga odlično.

A nedavno ga je nosila i Jade iz Little Mixa, koja ga je također odlično uklopila u cijeli outfit.

Rihanna je samo još jedna celeb koji redovito od 2018., kada je predstavila svoj Fenty ruž u crnoj boji, nosi ovu boju na usnama. I na njoj uvijek izgleda tako odlično, kao da se radi o nekoj boji koja se i inače redovito nosi, a ne crnoj.

Nije tipična boja ruža koju bi birali za jesen, ali ima smisla da postaje popularna krajem ljeta i početkom jeseni kada se nose nešto tamnije nijanse nego ostatak godine. Osim što se čini da ćeš izgledati kao emo ako ga nosiš, teško je i pronaći dobar i kvalitetan tamni ruž. Zato kada ga nađeš, nemoj oklijevati, jer iako se čini kao malo previše, u jesen može izgledati super uz smeđe ili bež odjevne kombinacije.

Pogledajte još:

Zaboravi na 'dosadne' smeđe nijanse, ove se jeseni na kapcima posebno nosi jedna jarka boja

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

Inspiracija za tvoju sljedeću manikuru: 4 dizajna su trenutno najtraženija! Koji biraš?

jesen ruževi crni ruž boja ruža

Još vijesti