Nova godina, nova ja

Sada kada smo se konačno oprostili od 2023. godine, pred nama je faza u kojoj želimo postati još bolja verzija samih sebe. Razmišljamo o postignućima iz prošle godine i koju pozitivnu energiju želimo unijeti u 2024. godinu.

2024. godina [HOROSKOP] Koji će ti biti najsretniji datum u 2024. godini?

Naravno, uz to idu i novogodišnje odluke poput čitanja, posjeta teretani i možda započinjanja neke nove romanse. Svi imamo ciljeve za ovu godinu, ali hoćemo li ih ostvariti, to je već druga priča.U ovoj priči, ključna riječ je manifestacija. No, što zapravo znači manifestacija? I kako će nam pomoći da ostvarimo naše planove za „nova godinu, nova ja"?

1. Vizualiziraj i zapiši svoje ciljeve
Prvo i osnovno, trebaš jasno definirati svoje ciljeve kako bi ih mogla pravilno manifestirati. Zamisli kako su tvoje ocjene ove godine izvrsne ili kako postižeš izvanredne rezultate u teretani. Zatim, zapiši svoje ciljeve nekoliko puta.

2. Budi aktivna i posvećena ostvarivanju ciljeva
Nažalost, nije dovoljno samo napisati nekoliko rečenica i sjesti raširenih ruku očekujući da ćeš postići uspjeh. Moraš aktivno raditi na ostvarivanju cilja. Iako to može biti izazovno, rad na ostvarivanju ciljeva korak po korak je idealan način za postizanje dosljednog napretka.

via GIPHY

3. Preuzmi odgovornost za svoj napredak
Ako ne postižeš ciljeve onako brzo kako želiš, to može biti razočaravajuće. Ponekad izazovi dolaze izvana, ali ponekad i same sebe možemo sabotirati. Kada dođe do toga, zapisivanje svojih dnevnih, tjednih ili mjesečnih koraka i postignuća može ti pomoći preuzeti odgovornost za svoj napredak.

4. Vjeruj u proces i raduj se malim pobjedama
Ovisno o cilju kojem težiš, proces manifestacije može biti dug. Važno je slaviti male pobjede i ne obeshrabrivati se zbog eventualnih neuspjeha. Kada ti se javi negativna misao poput „ja ne mogu ovo", zamijeni ju s tri pozitivna iskustva koja si doživjela tijekom rada na svom cilju.


Stoga, ulazimo u 2024. godinu s porukom da ostaneš predana, radna, i da slaviš male pobjede. Važno je da držiš pozitivan stav i ne daš se obeshrabriti, a sve ostalo će doći samo.

Djevojka u šetnji Novogodišnje odluke za koje nikad nije kasno: Ovih 20 još stigneš dodati na listu – i lako se ostvaruju

Nova godina manifestacija planovi Škola Teretana

Još vijesti