Spremanje

Rijetko tko se voli ustajati rano ujutro, a ako si ti jedna od te većina kojoj je rano ustajanje noćna mora, onda će ti ovo biti korisno. Bilo da imaš ujutro školu, faks ili kakvu god drugu obavezu, ako sve ovo napraviš dan prije, ujutro ćeš moći malo dulje spavati.

Buđenje ujutro, pogotovo jako rano ujutro, većini neće biti drago. Iako je u trendu na TikTok buđenje oko 6 ujutro, nije to za svakoga. Uvijek ćemo odabrati onu opciju koja uključuje dulje spavanje. Kada je u pitanju radni dio tjedna i imaš ujutro obaveze i moraš negdje ići, ne možeš izbjeći rano buđenje. ALI iako se moraš probuditi rano, možeš se probuditi malo kasnije nego inače ako si dan prije pomogneš. Navečer ili popodne si trebaš odraditi ovih 8 stvari i ujutro možeš duže spavati! Pogotovo ako se znaš uhvatiti popodne ili navečer kako ti je dosadno i ne znaš što bi radila. Tada je ovo idealno za tebe! Ubit ćeš si malo vremena i pomoći si da ujutro budeš ekspresno brzo spremna za izlazak iz kuće.

Buđenje Najlošije jutarnje navike koje možeš imati: Svima se preporučuje da zamijene ovih 6

1.Izvadi si odjeću koju ćeš nositi
Pogledaj vremensku prognozu za sljedeći dan i s obzirom na to si pripremi što ćeš nositi. Od odjeće do obuće – sve si stavi sa strane, a ako nisi sigurna kako će nešto izgledati zajedno, isprobaj dan ranije. Biranje odjeće uzme itekako puno vremena ujutro.

2.Složi torbu
Sve što ti treba za taj dan, stavi u torbu dan ranije. Nemoj to ostavljati za ujutro jer baš onda kada ćeš biti u žurbi nećeš nikako moći pronaći tu jednu knjigu. Navečer neka sve bude u torbi što ti treba da ju ujutro možeš samo zgrabiti i ići.

3.Napravi si kovrče preko noći
Možeš i frizuru riješiti preko noći! Napravi kovrče koje se rade preko noći i ujutro ćeš unutar par minuta imati spremnu lijepu frizuru.

 

@glorissia1 In love<3 #bathrobecurls #overnightcurls #curlgirl ♬ original sound - EX7STENCE™

 

4.Složi doručak
Mogu se složiti svakakve kombinacije prekonoćnih zobenih koje će biti spremne za ujutro! Osim toga, možeš si složiti i sendvič ako voliš jesti doručak malo kasnije po putu. Ako svoj omiljeni doručak ne možeš složiti dan prije jer ujutro neće biti dobro, barem si dan prije pripremi namirnice i provjeri imaš li u frižideru sve što ti treba.

5.Napiši si to-do listu za sutra
Dan prije razmisli što sve moraš napraviti sljedeći dan, uzmi papir i popiši ih. Pogotovo ako imaš neke stvari za obaviti još ujutro. Bit ćeš brža kada imaš listu što sve moraš još riješiti.

6.Istuširaj se
Nemoj tuširanje ostavljati za ujutro. Koliko god da ti se ne da navečer, ujutro će ti se dati još manje. Tuširaj se prije spavanja da ujutro imaš jednu stvar manje na listi za obaviti.

Buđenje Najlošije jutarnje navike koje možeš imati: Svima se preporučuje da zamijene ovih 6

7.Složi si super jednostavnu i minimalističku skincare rutinu za ujutro
Nemoj ujutro imati skincare rutinu od 10 koraka. To je totalno nepotrebno! Ujutro je dovoljno umiti se samo s vodom i staviti hidratantnu kremu i SPF. Ostale korake odradi navečer.

8.Dogovori se s ostalim ukućanima kada tko ustaje
Bitno je i da se provjeriš s ukućanima dan ranije kada tko ustaje. Ako vas se više ustaje ujutro, provjeri kada će tko da se ne poklopite i da ne završiš čekajući 15 minuta red za kupaonicu. Napravite raspored tako da se ujutro ne „sudarate“.

spremanje ujutro brže se spremiti odraditi navečer odraditi dan ranije ujutro biti brže spremna organizacija vremena

Još vijesti