Galerija Zera - 9 Zera - 1 Zera - 2 +5 Zera - 3

Ukoliko pratiš Zeru, vjerojatno ti je do sada upalo u oko njeno čudno korisničko ime. Odakle ono i zašto se ne zove samo Zera, otkrila je u jednom interjvuu.

Do prije par godina nitko nije znao za nju, a sada je jedna od najpopularnijih pjevačica s Balkana. Niže hit za hitom, a pjesma „Kalaši“ je posebno upala u uho slušateljima i postala viralna na društvenim mrežama. Danas svi koji slušaju takvu glazbu, znaju tko je Zera. Ako pak ne slušaš folk glazbu, vjerojatno ti njeno ime ništa ne znači i cijeli ti ovaj naslov nema smisla. U tom si slučaju na krivom mjestu.

Henny Kako je izgledao Henny na početku karijere prije 8 godina? Ne bismo ga prepoznali!

Ako ipak slušaš Zeru i pratiš ju na Instagramu, sigurno si primijetila da se tamo zove „Zera zove“. Otkuda to korisničko ime, zašto nije samo Zera i koga to ona zove, odgovorila je u jednom nedavnom intervjuu.

 

@hana.adrovic Otkrili smo misteriozni “poziv” iza Zerinog instagram imena #zerazove 🤙🏼 #nestodrugacije #nstdrgcj #hanaadrovic #foryoupage #4yp #zera ♬ original sound - Hana Adrović

 

Kada je radila Instagram, nije mogla staviti samo svoje ime – Zera, bilo je zauzeto, kao i Zera z i onda se sjetila da i drugi pjevači imaju čudna korisnička imena. Uzela je za primjer Hennyja, koji je na Instagramu „Henny pijem“ ili Nuccija koji je „Nucci ovde“. Tako je razmišljala što bi ona mogla staviti i sjetila se Zera zijeva i Zera zove.

 

 

Odabrala je Zera zove i to je jedini razlog takvog korisničkog imena. Zapravo ne zove nikoga, i samo je tražila neki glagol na slovo z koji može dodati da ispadne fora. Ako te ikada zanimalo koja je priča iza korisničkog imena – sada znaš.

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

žera zera zove pjevačica tko je zera zašto se zove na instagramu zera zove koga zera zove objašnjenje

Još vijesti