Galerija Novogodišnje haljine Zara novogodišnji odjevni komad - 7 Zara novogodišnji odjevni komad - 18 +25 Zara novogodišnji odjevni komad - 14

Nova se godina opasno približava, a svatko tko planira ići negdje na proslavu, mora polako početi razmišljati o tome što nositi, da ne bude panike u zadnji tren. U rješavanju tog problema ti može pomoći Zara.

Kada nas svi ostali dućani izdaju i ne možemo pronaći ništa svečanije, onda znamo da je Zara as iz rukava, onaj dućan koji će nas uvijek spasiti. U moru odjeće koju imaju u ponudi, uvijek se može pronaći nešto svečanije za svačiji ukus. Nakon što nas je već spasila puno puta u ovakvim situacijama, sada nam još jednom treba njena pomoć. U potrazi za odjevnom kombinacijom s kojom ćeš ući u 2023. godinu, svoju potragu možeš završiti ovdje. Zara za kraj godine ima u ponudi 6 trendova koji su idealni za doček Nove godine. Samo odaberi onaj koji ti se najviše sviđa. I bez brige, sa svakim od njih ćeš biti u centru pozornosti.

1.Klasika: crvena haljina

 

 

Iako će Božić proći, i dalje je crvena boja hit. U njoj ćeš na dočeku izgledati svečanije i super je izbor ako ne želiš biti još jedna osoba koja je u crnom. Jer garantiramo, većina će birati upravo crnu odjeću. Ovako ćeš odskakati i biti drugačija. Zara trenutno ima dosta crvenih haljina u ponudi, od kožnih preko mini haljina do totalno svečanih.

Soph Trikovi za šminkanje koji će ti promijeniti život: 10 savjeta za šminkanje koje svaka cura treba znati

2.Šljokice

 

 

Šljokice su za neke sastavni dio novogodišnjeg outfita – i trebaju biti! Ovo je izlazak kada je najbolja prilika za sijati od glave do pete. Nećeš se osjećati kao da si previše elegantna ili previše fensi jer za Novu godinu točno takva trebaš i biti.

3.Velvet

 

 

Bilo što u velvet izdanju, izgledat će odmah svečanije i novogodišnje. To je materijal koji je kao stvoren za doček Nove godine. Zato ove godine biramo odijela od velveta. Izgledaju super i mogu biti alternativa za sve one koji ne žele nositi haljinu, a svejedno ne izgledati prejednostavno.

4.Leopard uzorak

 

 

Nešto malo drugačije. Ne smijemo niti zaboraviti da se ove zime nose životinjski uzorci na odjeći. Možeš taj trend profurati i za doček. Cipele s leopard uzorkom mogu biti onaj jedan detalj tvog outfita koji će biti malo luđi, ako se voliš odijevati u neutralne boje. Oni koji su dovoljno hrabri, mogu odabrati i leopard haljinicu!

5.Perje

 

 

Trend koji je tu već neko vrijeme i koji je Zara apsolutno prisvojila. Već mjesecima možeš pronaći odjevne komade s perjem, bilo sako i košulje ili haljine. Ovaj dodatak je totalno kul i drugačiji, a sve s njim izgleda mrvicu svečanije – idealno za doček Nove godine.

Božićne manikure Inspiracija za božićnu manikuru: 15 prijedloga kako nalakirati nokte u prosincu

6.Zlatni i srebrni tonovi

 

 

Zlatni i srebrni komadi odjeće, obuće ili modnih dodataka idealno su rješenje za doček Nove godine. Ukoliko nemaš nikakve druge svečane prigode na vidiku, ovo je dan kada možeš odjenuti onaj fensi zlatni komad odjeće ili obuće koji te privlači.

odjevna kombinacija Doček Nove Godine Moda outfit što nositi za doček zara prijedlozi inspiracija modna inspiracija haljine za doček

Još vijesti