Tetovaže koje se pretvaraju u mrlju

Postoje tetovaže koje nikako ne bismo trebali tetovirati jer se one s vremenom mijenjaju. Većinom su to one jako male, ali ne sve, već one koje imaju jako sitne detalje bez imalo razmaka.

Svima su lijepe minijaturne tetovaže, pogotovo kada su nekome posvećene i imaju posebnu vrijednost za osobu koja se tetovira. No, nisu sve tetovaže idealne za takvu posvetu, a to se ponajviše odnosi na one male tetovaže koje kod svojih linija gotovo pa ni nemaju razmaka. Jedan od primjera naveo je i Ronch, poznati hrvatski tattoo majstor koji na svojem TikTok profilu često objavljuje videa gdje savjetuje ljude kakve tetovaže su dobre, a kakve nisu. Taj primjer odnosi se na tetovaže gdje si ljudi tetoviraju otisak prsta.

 

@ronch.tattoos Nemojte to raditi #tattoos #tattoo #fyp #balkan ♬ original sound - Ronch.tattoos

 

Iako je tetovaža lijepa i izgleda predobro, neće dugo tako izgledati, kako on govori. Ronch tvrdi da će se ta tetovaža kroz neko vrijeme pretvoriti u jednu veliku mrlju jer se koža na ljudskom tijelu konstantno obnavlja, sužuje i raširuje te onda to rezultira i promjenom tetovaže koju imamo na svojem tijelu. Navodi da su linije razmaka kod otiska prstiju jako male i da se s vremenom ti razmaci uopće neće vidjeti, a tetovaža će se pretvoriti u mrlju – tada više sigurno neće izgledati kao otisak prsta. Zato poslušajte Roncha i izbjegavajte ovakve tetovaže.

Tetovaža s dva lica Nije isto ako stojiš ili sjediš – ovaj umjetnik radi tetovaže koje se mijenjaju ovisno o položaju tijela

Tetovaže Mjesta za tetovažu gdje će se najmanje vidjeti: Na ovih 8 će biti dobro skrivena

tetovaže savjeti Otisak prsta mrlja od tetovaže ronch tiktok

Još vijesti