Tetovaža s dva lica

Iako nikada ne bismo pomislili da je moguće napraviti tetovažu koja se miče ili iskombinirati dvije tetovaže u jednoj ovisno o položaju tijela, ovaj mladi umjetnik radi upravo to! Tetovira čak dvije tetovaže, a svaku možeš vidjeti ovisno o tome sjediš li, stojiš ili čučiš!

Svi smo većinom naviknuti vidjeti statične tetovaže gdje je u pitanju svega nekoliko motiva koji su međusobno povezani. No, ovaj mladi francuski umjetnik radi nešto nezamislivo, a to je da unutar jedne tetovaže napravi dvije različite, a svaku od njih možeš u potpunosti vidjeti ovisno o  položaju tijela u tom trentku! Jedan od primjera je ovaj gdje osoba na nozi ima tetovažu nekog morskog stvorenja, poput ribe.

 

 

Dok čuči, to stvorenje ima zatvorena usta, no, kada osoba ustane, to stvorenje otvara usta i tek onda se prikazuje kompletna tetovaža koja ima dva lica!

 

 

 

 

Ovo je samo jedan od mnogih primjera ovakvih tetovaža koje stvara ovaj francuski umjetnik, a prema njegovom Instagram profilu možemo zaključiti kako su te tetovaže sve popularnije!

Bi li se usudila napraviti ovakvu tetovažu s dva lica?

Ukupno glasova:

Tetovaže Mjesta za tetovažu gdje će se najmanje vidjeti: Na ovih 8 će biti dobro skrivena

Tetovaža iz Stranger Thingsa Svi žele tetovažu iz serije 'Stranger Things', a ne znaju da ona ima negativno značenje

tetovaža tetoviranje zanimljivosti tetovaža s dva lica mladi francuski umjetnik

Još vijesti