Tetovaže

Oni koji žele da tetovaža bude vidljiva samo njima ili samo u trenucima kada su u potpunosti bez odjeće, ovo su idealna mjesta na tijelu. Pogotovo ako ju želiš sakriti od roditelja.

Prije nego staviš tetovažu trebaš dobro razmisliti, i ako nemaš 18 godina, tražiti dozvolu od roditelja. Kada zadovoljiš ta dva glavna kriterija onda možeš krenuti na sljedeći korak. Ako imaš dobru ideju što tetovirati trebaš odlučiti i gdje ćeš ju na tijelo staviti. Nekada je dobra ideja staviti negdje gdje se toliko ne vidi, tako će biti posebnija. Ne moraju svi znati i vidjeti tvoje tetovaže. Pogotovo ako ima neko osobno značenje. Neka su mjesta na tijelu kao stvorena za takve tetovaže, a pogledaj u nastavku koja su to.

1.Između grudi

 

 

Ovo je u posljednje vrijeme prilično hit, rekli bismo s obzirom na fotke koje objavljuju tattoo studiji. Neka mala tetovažica koju ćeš smjestiti između grudi neće biti vidljiva gotovo nikada osim možda tijekom ljeta kada si u badiću, ali i tada ju je moguće sakriti.

Tetovaže Tetovaže koje su najgori izbor koji možeš napraviti: Tattoo majstori izdvajaju 10 koje ne preporučuju

2.Ispod vrata, na gornjem dijelu leđa

 

 

Mjesto koje je u 90% slučajeva prekriveno majicom, ali i kosom. I neće toliko dolaziti do izražaja. Ovo je dobra ideja ako želiš staviti neku veću tetovažu, ali ne želiš da se jako vidi. Jedino se pripremi na to da bi moglo biti bolno.

3.Na bedru

 

 

Ako ju staviš višlje na bedro, neće se vidjeti čak ni kada nosiš kratke hlačice. Hoće li biti sa strane ili naprijed, ovisi o tome što bi stavila i gdje će bolje izgledati, ali ovakve je tetovaže jako lako sakriti. Ukoliko nisu neke velike. Uz to, mogu izgledati baš ženstveno.

4.Na rebrima

 

 

Najpopularnije rješenje gdje staviti tetovažu ako ne želiš da se vidi. Na rebrima će se jako rijetko vidjeti, a i tu će svaki motiv izgledati dobro.

5.Iza uha

 

 

Za male tetovažice dobro je i ovo mjesto koje nije baš uobičajeno. Vjerojatno ljudi neće primijetiti tetovažu čak niti kada svežeš kosu jer obično nikome pogled ne zaluta na ovaj dio tijela. Dosta je dobro sakriveno.

6.Općenito na leđima

 

 

Ako nisi netko tko nosi majice s otvorenim leđima, ovo je definitivno idealno mjesto za tetovažu. Čak ako i nosiš majice s otvorenim leđima, i dalje možeš pronaći dio koji se ni tada neće vidjeti. Leđa su kao stvorena za ovakve tetovaže. Dobra je stvar što ju ni ti sama nećeš non stop vidjeti pa ti nema šanse ni da će ti dosaditi.

7.Na boku

 

 

Tetovaže na bokovima nisu toliko popularne, ali ovo je mjesto super ako tetoviraš neku riječ ili kratku rečenicu. Bit će ti prekrivena donjim rubljem i hlačama i neće se nikada vidjeti ako to ne želiš.

Tetovaže Na koji dio tijela staviti tetovažu? Ovih 8 mjesta su najljepša za cure

8.Na stopalu

 

 

Zadnje mjesto koje može poslužiti za 'skrivene' tetovaže je stopalo. Bilo gdje na stopalu ona neće biti u centru pažnje većinu vremena.

tattoo tetovaža skrivena tetovaža da se ne vidi gdje staviti mjesta za tetovaže

Još vijesti