Aplikacije

Mobiteli su nam puni svega i svačega, a od svih aplikacija koje imamo, koristimo možda pola, ako i toliko. Imamo nekoliko fora aplikacija koje bi mogla dodati na svoj mobitel – zabavne su i korisne.

Bez mobitela ne idemo nigdje, sve nam je na njima i što god da nam treba, imamo na njemu. Aplikacije ti mogu olakšati život i pomoći ti na razne načine, ali bitno je ne zatrpati se s gomilom bespotrebnih aplikacija. Opcija ima milijun i možeš skinuti aplikaciju skoro pa za sve što ti padne na pamet. Sada ti donosimo nekoliko prijedloga aplikacija koje bi svakoj curi mogle biti korisne i sigurno nećeš požaliti ako ih dodaš i ti na svoj mob. Bilo da imaš Android ili Apple, možeš pronaći verziju neke od ovih aplikacija i za sebe. Izdvajamo ti 6 najboljih za koje trebaš znati.

TikTokerica Lea se fotografira Trik s kamerom na mobitelu za koji neki i dalje ne znaju – ovo mogu i iPhone i Android mobiteli

1.Pinterest
Pinterest ti može biti koristan za toliko različitih stvari! Ovdje možeš pronaći što god da te zanima i slagati si liste – odjevnih kombinacija, DIY ideja, prijedloga za poklone za rođendan, pozadina za mobitel, citata… doslovno nema čega nema!

 

 

2.Aplikacija za praćenje menstruacije
Postoji hrpa ovakvih aplikacija i samo trebaš pronaći neku koja će tebi najbolje odgovarati. Pomoći će ti da uvijek imaš zapisano negdje kada si imala posljednju mengu, a usput ti može i predvidjeti kada bi mogla dobiti sljedeću. Takve ti aplikacije nekada mogu dati jako korisne informacije.

3.Snapseed
Ako ćeš imati jednu aplikaciju za uređivanje slika neka to bude ova. Svima nam treba neka dobra aplikacija s kojom ćemo prije objave urediti fotke, a Snapseed je na jako dobrom glasu. Puno se toga ovdje može napraviti samo trebaš kopati i isprobavati.

Pozadinske slike za mobitel Najslađe proljetne pozadinske slike za mobitel – 10 ideja što staviti na pozadinu i osvježiti mobitel

4.Plant Nanny
Aplikacija koja će ti pomoći da u danu popiješ dovoljno vode! Nešto s čim smo svi manjkavi, a ne bismo trebali biti. Slatka je i korisna, a pogotovo će dobro doći s toplijim mjesecima u godini kada je ekstra bitno piti dovoljno vode.

 

 

5.Canva
Canva je aplikacija koja može biti za TOLIKO stvari. Od uređivanja videa i fotki, do toga da ti može dati predloške za različite liste, možeš slagati kolaže, raditi prezentacije, napraviti pozivnice za rođendan, rasporede, životopis, storyje za Instagram…iako je dio aplikacije besplatan, a dio treba platiti, čak i s besplatnom verzijom ima gomila opcija. Idealna za kreativce.

6.Goodreads
Ljubiteljice knjiga i čitanja moraju znati za ultimativnu knjišku aplikaciju. Možeš pratiti koje si knjige čitala, davati im ocjene, tražiti nove knjige…ima puno opcija i sigurno će ti se svidjeti. Kao tvoj mali dnevnik čitanja!

Na mobitelu KVIZ: Provodiš li previše vremena na mobitelu?

aplikacije mobitel za cure fora aplikacije korisne aplikacije aplikacije za koje trebaš znati

Još vijesti