Galerija Torba iz C&A Torba iz Stradivariusa Torba iz Pull&Beara +4 Torba iz CCC

Torba je bitan dio ne samo odjevne kombinacije nego i stila života. Torbe koje nosimo mogu puno govoriti o nama, a opet mogu i zavarati promatrače.

Torbe mogu biti jednobojne, šarene, velike, malene, skupe i jeftine, raznih stilova i oblika, a opet se sve mogu naći kod iste vlasnice. Neke cure mogu imati markirane torbe jer si ih lako mogu priuštiti, a neke pak jer su štedjele mjesecima i odricale se nekih drugih užitaka. Girl math između ostalog nalaže da treba imati po barem jednu torbu za svaku prigodu, a mi ćemo se fokusirati na one za svaki dan. Izdvojili smo torbe idealne za školu, faks ili posao.

Patricia Vodopija Majice dugih rukava koje će ti odjevnu kombinaciju učiniti zanimljivijim: 20 majica koje ne nosi svatko

Idealna torba za školu trebala bi imati dovoljno mjesta da u nju stanu knjige i bilježnice, pernica, novčanik, mobitel, užina i boca vode.
U torbu za faks trebale bi moći stati knjige, skripte, po potrebi laptop, punjač, pernica, novčanik, mobitel i boca vode.
Torba za posao trebala bi moći smjestiti barem fascikl, rokovnik, punjač, kemijske, novčanik, poslovni i privatni mobitel i kutiju za ručak.

Outfit s trenirkom Najveće modne greške koje možeš napraviti kada nosiš trenirku – ove 3 mogu uništiti cijeli izgled

Velike torbe ili tote bags savršene su za sve tri prigode jer bi u njih trebalo stati sve što je potrebno. Okej, male torbe možda izgledaju privlačnije i više stajliš, ali u ovom je slučaju naglasak na praktičnosti. Kod odabira, osim na boju i izgled, treba obratiti pažnju stane li u torbu A4 format papira. Ako stane i ako je dovoljno široka trebalo bi stati sve s popisa.
U galeriji pogledaj kakve trenutno možeš naći u dućanima.

 

torbe Škola posao faks tote bags

Još vijesti