Prijateljice

Svi uvijek na srodne duše gledamo u romantičnom smislu, ali srodna ti duša ne mora biti baš dečko ili cura, već to može biti i bilo koja druga osoba u tvom životu – poput primjerice tvoje najbolje frendice.

Je li ti se ikad dogodio onaj trenutak da si upoznala nekoga i u sekundi ste kliknuli? Činilo ti se kao da tu osobu znaš već godinama, a ne tek sat vremena? Sretnici su oni koji upoznaju takve osobe! Nekada to može biti i znak da si upoznala svoju srodnu dušu. Srodne duše često gledamo u romantičnom smislu, ali to uopće ne mora biti tako. Tvoja srodna duša može biti i bilo koja druga osoba u tvom životu, poput primjerice tvoje najbolje prijateljice. Postoje neki znakovi po kojima možeš prepoznati da je netko tvoja srodna duša, a ovo su oni koji će ti pokazati da je srodna duša tvoja najbolja prijateljica.

1.Razumijete jedna drugu i bez riječi
Nekada se dogode situacije da je dovoljan pogled da tvoja prijateljica razumije točno što joj želiš reći. Možete se razumjeti dobro i bez riječi! S rijetkim ljudima možemo ovako komunicirati, moramo se baš dobro znati i imati neku posebnu povezanost.

2.Dogodi se prilično često da se pojavite u istom ili jako sličnom outfitu
Na istoj ste valnoj duljini po pitanju svega pa tako i izgleda. Dogode se prilično često situacije da dođete negdje u koordiniranim outfitima, a zapravo se niste ništa dogovorile.

3.Kao da možeš osjetiti da joj se dogodilo nešto loše
Nekada kao da imamo predosjećaj da se nekome tko nam je blizak nešto loše dogodilo. Kada osjetiš da se nešto dogodilo tvojoj BFF prije nego i saznaš od nje da se nešto stvarno dogodilo, moguće da je vaša povezanost puno dublja nego što si toga svjesna.

4.Završavate jedna drugoj rečenice
Toliko su vam misli usklađene da bez problema nekada završavate jedna drugoj rečenice i misli. Krenete se javiti jedna drugoj u isto vrijeme ili reći istu stvar.

5.Imate svoje insajderske šale koje nikom drugom nisu smiješne
Dok se vi valjate od smijeha, drugi vas gledaju onim pogledom „jeste vi normalne?“. Imate svoje insajderske šale koje drugima nisu niti jasne, a kada im ih objasnite, niti smiješne. Vaš je smisao za humor VAŠ.

6.Ako se nekada i ne vidite duže, to se na vašem odnosu ne osjeti i ne radi nikakvu razliku
Nekada možda prođe i dulji period da se niste vidjele, ali to vašem odnosu ne napravi baš nikakvu štetu. Toliko ste bliske i povezane da ni ako se niste vidjele mjesec dana ili ni čule, kada se sljedeći put nađete, sve je po starom i kao da ste zadnji put bile na kavi prije par dana.

Usamljena cura Ne možeš pronaći svoju srodnu dušu? Onda trebaš prestati raditi ovih 9 grešaka ako želiš pravu ljubav

7.Ne možeš ostati dugo ljuta na nju
Iako se povremeno posvađate, što je skroz normalno, kada se to i dogodi, ne možete ostati dugo ljute jedna na drugu jer si full jako nedostajete.

8.To je prva osoba kojoj želiš javiti kada ti se dogodi nešto, bilo dobro ili loše
Što god da ti se dogodi, kada su u pitanju neke velike ili super zanimljive stvari, tvoja je frendica osoba kojoj ćeš prvoj javiti vijesti. Jednostavno ne možeš šutjeti i moraš baš njoj to ispričati.

9.Zna kada lažeš
Kada i pokušavaš nešto sakriti od nje ili muljaš, vidjet će kroz tebe bez problema. Ne možeš joj lagati ili nešto zatajiti jer točno zna da nisi iskrena. Koliko god da si dobra u laganju, s njom ti to ne uspijeva. I nije joj problem prozvati te kada tako nešto radiš!

srodna duša kako prepoznati srodnu dušu prijateljica kao tvoja srodna duša znakovi da je tvoja srodna duša najbolje prijateljice

Još vijesti