Ležanje na plaži

Tijekom odrastanja mnogi jedva čekaju da više ne moraju ići s roditeljima na more. No, kada zapravo dođe to vrijeme, sigurno će ti ta obiteljska putovanja nedostajati, zato ih iskoristi dok možeš!

Ima puno više prednosti dolaska s mamom i s tatom na more nego što zapravo misliš. Nekada trebaš situaciju pogledati i s pozitivnije strane jer zaista ima puno dobrih razloga zašto bi ti s njima na moru moglo biti top, bez obzira na to što više nisi mala. Na taj način ćeš usrećiti i njih jer je svakoj mami ili tati drago ako izraziš želju da odete na zajedničko putovanje!

1.Družiti ćete se više nego inače
Doma se u većini slučajeva vjerojatno povučeš u svoju sobu, dok ćete na moru biti primorani stalno se družiti. Što svakako nije loše, već je dobra stvar jer ćeš roditeljima posvetiti više vremena nego inače!

2.Zajedno ćete uživati
Sigurni smo da će ti biti lijepo vidjeti kako tvoji roditelji uživaju i odmaraju, zajedno s tobom. Upravo to vrijeme možete koristiti za neke stvari koje doma inače ne biste radili, poput šetnje uz more ili igranje društvenih igara predvečer!

via GIPHY

 

3.Nećeš morati previše brinuti oko financija
Budimo realni, kada ideš negdje s mamom i tatom, ne moraš brinuti oko novaca. Znaš da će oni većinu toga platiti i riješiti, ali bi bilo lijepo od tebe, ako imaš džeparac, da i ti njih počastiš kuglicom sladoleda.

4.Bit ćeš sigurna i neće se dogoditi ništa loše
Kada si s roditeljima, tada si najsigurnija ikad! S njima ti se ništa loše ne može dogoditi jer uvijek paze na tebe, dok je more s prijateljima druga priča. Iako imaš puno uspomena, uvijek postoji veliki rizik od nekih opasnih situacija kojih sad nemaš jer uz sebe imaš odrasle osobe.

via GIPHY

 

5.Nećeš još dugo ići s njima na more
Sve smo stariji, a samim time nalazimo nove prijatelje, kao i dečke. Zbog toga moraš biti svjesna da nećeš još dugo ići s roditeljima na more ili na bilo kakva druga putovanja zato iskoristi ovu priliku dok je još imaš!

6.Bit ćete u boljim odnosima kada se vratite doma
Na odmoru nitko ne može biti u lošim odnosima, baš zato jer ste na odmoru. Upravo zbog toga ćete se tamo i bolje povezati pa ćete biti u boljim odnosima i kod kuće, kada se vratite doma.

via GIPHY

 

7.Nećeš imati problema oko prijevoza
Nebitno imaš li vozačku ili ne, u većini slučajeva su tate ti koji preuzimaju volan. Nećeš morati brinuti oko apsolutno ničega, pa tako i oko prijevoza, kao niti goriva!

Ljeto More Odlazak na more Ljetni odmor more s roditeljima druženje s roditeljima

Još vijesti