Slika nije pronađena

Na portalu Teen385 smo proveli malu anketu pod nazivom 'kako zamišljaš svoje idealno ljeto s frendicama', a sada vam donosimo odgovore!

Ispalo je da 65% ekipe ovo ljeto ide na more, ali da cure NE ljetuju same s frendicama – čak 64,7% njih neće na more bez nadzora staraca ili neke druge odrasle osobe. Ako i ti još ne znaš kako to izgleda kad provodiš bezbrižno ljeto s ekipom na moru, donosimo ti opis u gifu...

via GIPHY


Vjeruju da su za to premlade u 47,4% slučajeva, ne daju roditelji 45,1%, a nedovoljno para za ljetovanje na moru ima 20,3% ispitanica. Čak im nije ni važno gdje se ljetuje, samo je bitno da se nekud ide 51,2% ispitanica, party mjesta bi najradije odabralo 28,9%, grad na obali (poput Zadra ili Rovinja) se čini kao idealna ljetna destinacija 20,9% ekipe, a mirno mjesto bi izabralo 9,5% njih.

via GIPHY


Da baš mogu birati, čitatelji portala Teen385 bi najradije bili smješteni u veliki apartman s terasom jer se vole družiti (65,2%), hostel koji nudi društvo i zabavu bi odabralo 18,4% njih, a 16,4% ekipe bi odabralo hotel s doručkom jer žele malo mira.

Tijekom dana, ekipa se na moru uglavnom želi provoditi na plaži, kupati i sunčati, duže spavati, eventualno malo čitati, ali i raditi prankove. Hrana je uvijek u nekoj kombinaciji, sasvim normalno i očekivano. Ljetna noć našim čitateljima uglavnom služi za izlaske u klubove, na noćno kupanje, šetnju ili za movie night. Koncerti su isto poželjni, kao i dečki.

via GIPHY


Ono što možemo zaključiti jest da ljeto nije ljeto bez dobre ekipe, puno sunčanja i uživanja. Gdje god ga proveli...


Foto: Giphy/Shutterstock

M.Z.


Za feel good ljeto - tipovi osoba koje izbjegavaj preko praznika (a i inače)

Provjeri još...

ANKETA: Kako bi izgledalo tvoje idealno ljeto s frendicama?

Ove dane nema škole – donosimo raspored praznika u ovoj školskoj godini

Ljeto More anketa praznici ljetovanje

Još vijesti