Love is not in the air

Biti zaljubljen je toliko krasan osjećaj, no za ljubav je potrebno dvoje.

Najčešće to bude tako, dok ti patiš za onim super zgodnim frajerom koji te ignorira, istodobno ti se upucava onaj koji te ni najmanje interesira. Hej živote, limunova koro? Zašto je to tako?

Kako ipak na pristojan način odbiti dečka kojemu se sviđaš? Donosimo ti par prijedloga što reći momku koji te poziva van, daje ti očigledne signale da s tobom želi nešto više ili ti je to čak i otvoreno priznao.

1. Ti si drag dečko, ali…

I dečki imaju osjećaje i ponekad mogu biti senzibilniji od nas cura, mada se tako ne čini na prvu. Stoga mu prije odbijenice, daj neki kompliment: „Ti si sjajna osoba, ti si drag dečko, ali…“

2. Jednostavno kaži „Ne“

Budi iskrena, skupi hrabrosti i reci „Ne, nisam zainteresirana, ne bih, ne želim…“. Nije možda ugodno izgovoriti, drugoj strani će biti još neugodnije čuti, ali u tom trenutku - barem sve postaje kristalno jasno.

3. Svoje „Ne“, možeš potkrijepiti dodatnim objašnjenjem

Ukoliko je dečko stvarno drag i ukoliko i sama osjećaš potrebu za tim, možeš reći koji su razlozi tvoje odluke. Možda trenutno nisi za vezu, sviđa ti se možda netko drugi, ljubav nije prioritet u tvojem životu, ne osjećaš nikakvu kemiju…Bilo kako bilo, druga strana mora poštovati tvoju odluku.

4. Ne moraš govoriti „Oprosti“

Sasvim je uredu nekoga odbiti. Zbog svojih se osjećaja ne moraš nikome ispričavati. Najgore je nekome davati lažnu nadu, a prije ili kasnije, ovaj dečko će ti biti zahvalan zbog tvoje iskrenosti.

dečko ljubav neuzvraćena ljubav kemija nema kemije

Još vijesti