Slika nije pronađena

Iako ste već bili na tko zna koliko spojeva, ništa se nije dogodilo po pitanju toga da definirate da ste u vezi. Obično će cure čekati da dečki naprave prvi korak po tom pitanju, a evo zašto dečko s kojim se ti viđaš to ne radi.

Prije nego što pomisliš da mu se ne sviđaš na taj način (iako je i to moguće), razmotri i druge opcije. Uvijek nam misli najprije odu na najgori scenarij. Nekada ispadne točan, ali većinu puta ipak nije tako. Cure postanu malo nestrpljive ako se u vezi stvari ne događaju onom brzinom kako su si zamislile. A pogotovo ćemo biti nestrpljive i zabrinute ako se viđamo s nekime, a nikako da dođe onaj razgovor 'što smo to mi'. Naravno, nitko nam ne brani da ga same pokrenemo, ali je vjerojatnije da se to ipak neće dogoditi. Ako misliš da se i u vašem odnosu to već trebalo dogoditi, ali još uvijek ne znaš na čemu ste, ovo mogu biti razlozi.

1.Srami se
Jednako kako je tebi bed to pitati, tako je i njemu. Nisu svi dečki puni samopouzdanja. Možda mu se stvarno sviđaš i želi biti s tobom u vezi, ali ne zna kako da pokrene to pitanje. Možda se i boji da ćeš ga odbiti. Neće se dogoditi ništa strašno ako ti pokreneš tu temu. Barem ćeš znati na čemu si!

2.Smatra da ste zajedno
Mozak u njihovoj glavi nekada radi na čudne načine. Ako se već dulje viđate i ponašate kao da ste u vezi, ali niste to definirali, postoje dobre šanse da on zapravo i smatra da ste u vezi i ne vidi razlog zašto bi se to trebalo naglašavati jer je jasno.

Slika nije pronađena Loše navike s kojima si sabotiraš uspjeh veze: Prestani raditi ovih 10 stvari i manje su šanse za prekid

3.Ne želi ozbiljnu vezu pa izbjegava i razgovor o njoj
Zna da ako se pokrene taj razgovor da to znači kraj vašeg druženja i zato ga izbjegava. Nije u redu prema tebi ovakvo ponašanje. Zapravo te zavlači. Skroz je moguće da mu je zabavno s tobom, ali je tip koji se ne želi vezati.

4.Druga si mu opcija i čeka da vidi što će biti s prvom
Iako ti to nikada neće priznati, ali moguće je da čeka što će biti s nekime tko mu se više sviđa. Ovisno o tome, ako ta opcija propadne, zna da ima tebe, a ako ne propadne, nije ti ništa obećao.

5.Niste se još dovoljno upoznali
Samo zato što ti misliš da je već vrijeme da definirate što ste i jeste li zajedno, ne znači da i on tako misli. Svi imamo različite brzine kojima ulazimo u vezu.

6.Ni sam ne zna što želi
Neodlučnost može biti jako iritantna. Iako ti misliš da je jednostavno – ili mu se sviđaš ili ne, u njegovoj glavi to može biti puno kompliciranije. Vjerojatno ima nešto zbog čega se dvoumi i nije siguran koji korak sljedeći napraviti.

7.Sviđaš mu se, ali ne dovoljno da bude s tobom
Nekada nam se netko sviđa, ali ne osjećamo vatromet kada smo s tom osobom. Naravno da svi želimo leptiriće i vatromet i da nas netko obori s nogu. Možda se samo trebate bolje upoznati ili među vama ipak nema neke velike kemije – barem s njegove strane.

8.Čeka da mu daš do znanja da ti se sviđa
Jesi sigurna da si mu dala do znanja da ti se jako sviđa? Toliko da bi bila u vezi s njim? Razmisli malo.

9.Daješ mu znakove da nisi tip za vezu
Moguće je i da mu daješ totalno suprotne znakove od onoga što želiš. Stalno si vani i flertaš s dečkima, praviš se nedostižna i predugo mu se ne javljaš, pričaš mu o svim dečkima koji su ludi za tobom, da ti se bivši i dalje javlja…želiš se prikazati poželjnom, ali zapravo mu nekim ponašanjima možeš govoriti da nisi za vezu.

Slika nije pronađena Nije toliko dobar kako se predstavlja: Znakovi koji otkrivaju da je dečko tipični 'igrač'

definiranje veze što ste odnos ljubav veza dečko razgovor

Još vijesti