Zajedničke tetovaže

Iako možeš ove tetovaže staviti i s dečkom, ipak ne preporučujemo da se odlučuješ na taj korak. Moglo bi biti nezgodno kada prekinete. Prijateljica, sestra ili mama su osobe s kojima nećeš pogriješiti ako staviš zajedničku tetovažu.

Svi imamo u životu neke osobe koje su nam ekstra bitne i bez kojih ne možemo. Povezali smo se s njima i život bez njih više nikada ne bi bio isti. Sigurno ti je neka osoba pala na pamet dok si to čitala. Možda prijateljica ili netko iz obitelji poput brata ili sestre, teta, baka, djed. Ukoliko ste oboje za, možete vašu povezanost zauvijek obilježiti i na svojoj koži slatkom tetovažom. Ipak, prije ovog koraka moraš biti stvarno, 100%, sigurna da je to osoba koja ti je bitna i koja zaslužuje takvo počasno mjesto. Zajedničke su tetovaže jako slatka ideja! Kada ste sigurni da to želite, trebate se dogovoriti i što ćete si staviti. Donosimo ti nekoliko fora ideja koje možete i vi prilagoditi sebi!

Tetovaža Greške koje ljudi najčešće rade kada stavljaju svoju prvu tetovažu

1.Srčeka – ali na svakom je popunjeno drugo
Umjesto srčeka, vi možete uzeti i neki drugi motiv koji vas spaja. To mogu biti zvjezdice, cvijet, lopta ako zajedno trenirate, djetelina, sladoled…doslovno što god!

 

 

2.Nacrtajte jedna drugoj cvjetić
Još jedna slatka ideja je da se dogovorite za neki motiv i da ga jedna drugoj nacrtate. Neka samo bude nešto malo i minimalističko, tako će biti posebno slatko.

 

 

3.Sunce i mjesec
Sunce i mjesec su jedna od popularnijih zajedničkih tetovaža. Ako vam se ovo sviđa, ono što možete napraviti je da ne stavite standardni motiv koji svi stavljaju, već da pronađete neki drugi na internetu ili tražite tattoo majstora da vam nacrta.

 

 

4. „Pinky promise“ da vas nikada ništa neće razdvojiti
S ovim motivom nema puno varijacija na temu, ali je jedna jako slatka ideja!

 

 

5.Slatki mali leptirić
Cure vole tetovirati leptiriće. Slatki su i lijepi! To može biti i vaša zajednička tetovaža – ili možete pronaći neki drugi motiv koji vam je zajednički.

 

 

6.Pola slike na jednoj, pola na drugoj
Bilo koji motiv možete napraviti na ovu foru. Cure su stavile leptirića, ali što god je vaš motiv, može biti prepolovljeno. Vodite samo računa o tome da tetovaža izgleda dobro i kada nije spojena.

 

 

7.Za malu i veliku seku
Vi možete i napisati na hrvatskom „mala seka“ i „velika seka“, samo stavite neki lijepi font i izgledat će na kraju jako slatko.

 

 

8.Linija koja vas spaja
Još jedna zajednička tetovaža koju možeš napraviti s bilo kim! Linija koja se spaja kada se i vi spojite! Potpuna tek kada ste zajedno!

 

 

Tetovaže Mjesta za tetovažu gdje će se najmanje vidjeti: Na ovih 8 će biti dobro skrivena

tetovaža tattoo zajednička tetovaža inspiracija za tetovažu ideje za tetovažu tetovaža s dragom osobom tetovaža s dečkom tetovaža s frendicom tetovaža s mamom tetovaža sa sestrom

Još vijesti